• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR TAM GAZ

TURGUTLUSPOR TAM GAZ

TURGUTLUSPOR TAM GAZ
Editor: Turgutlu Manşet
27 Temmuz 2019 - 17:37 - Güncelleme: 27 Temmuz 2019 - 17:41

TFF 3. Lig temsilcisi Turgutluspor yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe tesislerinde sürdürüyor.
2019-2020 sezonunu öncesi yaptığı transferlerle taraftarını umutlandıran Turgutluspor Irlamaz tesislerindeki çalışmaların ardından 25 Temmuz'da Kartepe'ye gitmişti.
10 sürecek olan kamp çalışmalarında sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman ve salon çalışmaları ile hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılarda genel kaptan Erk Kayabaş sezona iyi başlangıç yapabilmek için yoğun tempoda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Transferlerin ardından takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğuna dikkat çeken Kayabaş; "Başta teknik ekibimiz ve futbolcularımız yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Antrenörlerimiz eşliğinde her geçen gün kapasitesini artıran oyuncularımızın arkadaşlık ortamından da oldukça memnunuz. Her ne kadar bir çoğu daha önceden tanışıyor olsa da, burada kırmızı siyahlı forma ile tam bir takım havasına bürüneceğiz inşallah. Burada 10 günlük bir kamp çalışmamız olacak, ardından hazırlıklarımızı Turgutlu'da sürdüreceğiz, yeni sezona hazır bir şekilde girip taraftarımızı da tribünlere çekmek istiyoruz, tabi sonrasında inşallah başarıda gelecek." Şeklinde konuştu.