Bu akşam yapılan Turgutluspor kongresi büyük gerilim yaşandı.
Kongre kararı öncesinde üyelikleri silinen üyeler kulüp üyeliklerinin usülsüz şekilde silindiğini belirterek oy kullanmak için itirazda bulundu ve konuyla ilgili tutanak tutuldu.
Kapalı Spor Salonunda yapılan toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazken, çıkan kavgaları polis ayırdı. Taraftar grupları ise toplantı boyunca başkan Taner Kestaneci ve yönetici Tolga Seyman’a büyük tepki gösterdi. Mevcut başkan Taner Kestaneci ve Ahmet Daşkan’ın aday olduğu kongre çoğunluk sağlanamadığı için 1 Aralık 2021 tarihine ertelendi.
TURGUTLUSPOR KONGRESİNDE KAVGALAR ÇIKTI
Yayınlanma :
24 Kasım 2021 22:11
Güncelleme
: 25 Kasım 2021 15:36


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: