• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutluspor, Kınay Bulvarspor’la 1-1 Berabere Kaldı

Turgutluspor, Kınay Bulvarspor’la 1-1 Berabere Kaldı

Turgutluspor, Kınay Bulvarspor’la 1-1 Berabere Kaldı
Editor: Turgutlu Manşet
10 Nisan 2023 - 15:39


TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Turgutluspor, Turgutlu’da karşılaştığı Kınay Bulvarspor’la 1-1 berabere kaldı.
20.dakikada Anıl’ın pasında Noyan sol çaprazdan ceza alanına girerek vurdu, top kaleci Muhammet’te kaldı.
22.dakikada Halil Can rakibinden sıyrılarak yaklaşık 25 metreden sert vurdu, kaleci Fatih topa uzanarak sahip oldu.
30.dakikada Okan’ın serbest vuruştan ortasında Abdullahi kafayı vurdu, top direğin yanından auta gitti.
42.dakikada Turgutluspor gole çok yaklaştı. Okan’ın kornerden ortasında savunmadan dönen topa Yiğit vurdu, savunmada Halil Can topu çizgiden çıkardı.
48.dakikada Turgutluspor gole yaklaştı. Anıl’ın kornerden ortasında Sertan’ın kafayla sektirdiği topa Noyan vurdu, top üst direğe çarparak oyuna alanına döndü.
57.dakikada Anıl’ın pasında orta sahada topla buluşan Noyan ceza alanına sürükleyerek vurdu, kaleci Muhammet iki hamlede sahip oldu.
62.dakikada Turgutluspor etkili geldi. Noyan ile verkaçında topu sürükleyen Anıl yaklaşık 25 metreden sert vurdu, kaleci uzanarak topu kornere gönderdi.
63.dakikada Turgutluspor golü buldu. Anıl’ın kornerden ortasında topa iyi yükselen Onur’un kafasında top ağlara gitti: 1-0.
90+4.dakikada Kınay Bulvarspor eşitliği sağladı. Kazanılan serbest vuruşun başına geçen Haktan, güzel bir vuruşla topa ağlara gönderdi: 1-1. Maç berabere sonuçlandı.
Doğan Engin: “Galip gelebileceğimiz maçtan 1 puan ile ayrıldık”
Turgutluspor Teknik Direktörümüz Doğan Engin, Kınay Bulvarspor maçı hakkında sonrasında yaptığı açıklamada, 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirterek “Kınay Bulvarspor ile zor ve önemli bir maç oynadık. İki takımında hedefi 3 puandı. Kazanmak için sahaya çıktık ve bunun için her şeyi yaptık. Takım olarak ta biraz şanssızdık. 90 dakika boyunca topu biz oynadık, oyuna biz hakimdik. Girdiğimiz pozisyonlar vardı ve bunları gole çeviremedik. Sonra güzel bir organizasyonla Onur Kıntaş’ın kafa golü ile skorda 1-0 öne geçtik. Attığımız golden sonrada pozisyonlar bulduk. 90 artıda yedimiz golle maça denge geldi. Yediğimiz golden sonra da çok istedik galip gelmeyi ama olmadı. Galip gelebileceğimiz maçtan 1 puan ile ayrıldık. Takımdaki arkadaşlık, saha içindeki yardımlaşma üst seviyedeydi. Her bir oyuncum canla başla mücadele etti. Kaybettiğimiz 2 puandan dolayı üzgün olsak da ortaya çıkan görüntü bizi çok mutlu etti. Artık önümüze bakacağız. Hedefimiz puan sıralamasında üst sıralar.” dedi. Belediye Başkanı Çetin Akın’a, Kulüp Başkanımız Bülent Daşkan’a, yönetim kurulumuza ve taraftarımıza teşekkür eden Teknik Direktörümüz Doğan Engin, “Belediye Başkanımız Çetin Akın’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Maçtan önce tesislerimize gelerek takımımızı stada uğurladı. Bizlere moral verdi. Yönetim Kurulumuz hafta başından bu yana takımımıza moral vermek için tesislerimizden çıkmadı. Taraftarımıza da teşekkür ederim. 90 dakika boyunca takımımızı destekledi. Belediye Başkanı Çetin Akın’ı, Yönetim Kurulumuzu ve taraftarımıza 3 puan hediye edemediğimiz için üzgünüz. Ama bunu telafi edeceğiz. Bu kadroya ve güce sahibiz.” Dedi.