• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

TURGUTLUSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

TURGUTLUSPOR GALİBİYET PEŞİNDE
Editor: Turgutlu Manşet
08 Kasım 2019 - 19:07 - Güncelleme: 08 Kasım 2019 - 19:10

TFF 3. Lig'de geçtiğimiz hafta beklenmedik şekilde puan kaybeden Turgutluspor Cumartesi günü evinde Ofspor'u konuk ediyor.
3. lig 2. Grupta zirve iddiasını sürdüren Turgutluspor bugün evinde Ofspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli deplasmanında Derince Belediyespor'a beklenmedik şekilde mağlup olarak avantaj kaybeden kırmızı siyahlılar bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
Karşılaşma öncesi hafta içi hazırlıklarını Irlamaz tesislerinde tamamlayan Turgutluspor'da taraftarı maça davet eden teknik direktör Cüneyt Biçer her maç olduğu gibi bu maçada 3 puan için çıkacaklarını söyledi.
Biçer açıklamasında; "Bizim için her maç geride bıraktığımız maçtan daha önemli.  Hafta içi hazırlıklarımızı tamamladık. Sezon boyunca zirve mücadelesinde olan takımlarda puan kaybı yaşayacaklar elbette. Biz geçen hafta istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bunu bu hafta telafi etmek için mücadele vereceğiz. Bu haftaki rakibimizde üst sıralar için oynayan bir takım ve buraya bizden puan alabilmek için geldiklerini biliyoruz. Ancak biz tüm hazırlıklarımızı 3 puan üzerine yaptık ve 90 dakika sonunda gülen taraf olacağımıza inanıyorum." Dedi.
Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Turgutluspor - Ofspor mücadelesi (09.11.2019) Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Mersin bölgesinden Alirıza Altunbakır yönetirken, yardımcılıklarını ise Emrah Uluçay, Mehmet Ali Çetin ve Adem Bozkurt yapacaklar.