• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR GALİBİYET İÇİN GİTTİ

TURGUTLUSPOR GALİBİYET İÇİN GİTTİ

TURGUTLUSPOR GALİBİYET İÇİN GİTTİ
Editor: Turgutlu Manşet
08 Şubat 2020 - 13:31

TFF 3. Lig 2. Grupta lider Kocaelispor'u mağlup ederek zirve iddiasını güçlendiren Turgutluspor Pazar günü deplasmanda Ağrıspor'a konuk olacak.
Yaklaşık 1600 kilometre yol kat ederek ligin en uzak deplasmanına çıkacak olan kırmızı siyahlılar son antrenmanını Cuma günü Irlamaz tesislerinde gerçekleştirdi.
Sakatlıkları devam eden ve Ağrı maçında kadroda yer almayacak olan kaptan Mithat, Yiğit, Kenan, Cuma ve kaleci Can çalışmada yer almazken, teknik direktör Cüneyt Biçer öğrencilerine hücum ağırlıklı bir idman yaptırdı.
Antrenman sonrası açıklamada bulunan Biçer; "Artık kolay maç yok, ligin sonu yaklaştıkça her takım iddiasını ortaya koyuyor. Kocaeli galibiyetiyle bizde bulunduğumuz yerin hakkını verdik. Bu maçla birlikte oyuncularımızın özgüveninin de arttığını düşünüyorum. Şimdi ligin en uzak ve mevsimsel olarak en zor deplasmanına gidiyoruz. Maç saatinde hava sıcaklığının -9' lar da olması bekleniyor. Bu alışık olmadığımız bir durum ama üstesinden geleceğiz. Rakibimiz son iki maçını kazanan ve PLAY OFF kovalayan bir rakip. Ayrıca ligde liderin ardından bizimle birlikte en çok gol atan bir takım. Biz hafta içi hazırlıklarımız tamamladık ve Cumartesi sabahı yola çıkacağız, inşallah Ağrı'dan iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum." Dedi.
Diğer yandan kırmızı siyahlılarda Cuma günkü idmanın ardından Kocaeli maçının galibiyet primleri dağıtıldı.
Cumartesi günü sabah saatlerinde hava yoluyla Ağrı'ya gidecek olan Turgutluspor kafilesi burada kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.
Pazar günü Ağrı Vali Lütfü Yiğenoğlu stadyumunda saat 13.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesinde Yiğit Peşin yönetecek, yardımcılıklarını ise Özgür Fatih Kalaycı, Mehmet Dura ve Yunus Emre Bulut yapacak.