TURGUTLUSPOR DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATTI
Yayınlanma :
15 Aralık 2019 15:44
Güncelleme
: 15 Aralık 2019 15:44


16. hafta mücadelesinde grubun zayıf takımı İstanbul temsilcisi 1877 Alemdağ'a konuk olan kırmızı siyahlılar maçın ilk yarısında 36 ve 43. dakikalarda son haftaların golcü oyuncusu Onur Garip'in attığı gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayırldı.
Bu sonuçla 2. grupta devreyi lider Kocaelispor 37, 2. sıradaki Fethiyespor 32, Turgutluspor ise 30 puanla 3. sırada tamamladı. Kırmızı siyahlıları 27 puanlı Karşıyaka ve 26 puanlı Bld. Derince 4 ve 5. sıralarda takip etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: