• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ

TURGUTLUSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ

TURGUTLUSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ
Editor: Turgutlu Manşet
08 Ağustos 2020 - 13:35 - Güncelleme: 08 Ağustos 2020 - 15:38

2019-2020 sezonu TFF 3. Lig Play Off maçlarında düşük bütçeyle bir başarı hikayesi yazarak, şampiyonluk ipini göğüslemesinin ardından, 2. Lig öncesi olağan kongreye hazırlanan Turgutluspor'da kırmızı siyahlı ekibi şampiyonluğa taşıyan Cüneyt Biçer ile yolların ayrılması hem Turgutluspor severleri üzmüş, hem de tartışmalara neden olmuştu.
Turgutluspor severler, ilçeyle kucaklaşan, takımı şampiyonluğa taşıyan ve başarılarını tescillemiş Cüneyt hocanın takımdan koparılmasına üzülürken, gündemde dolaşan isim bu üzüntüyü neredeyse ikiye katlayacak cinsten oldu.
Turgutluspor'un, daha önce Manisaspor alt yapılarında görev alan, farklı takımlarda yardımcı antrenörlük, kondisyonerlik ve 1 sezon Manisaspor'da teknik direktörlük yapan Kazım Akgün ile görüştüğü, ve daha çok yardımcı antrenör ve kondisyoner olarak görev yapan  Akgün'ün teknik direktör olarak kırmızı siyahlıların gündeminde olduğu bilgisi edinildi. Genç hocayla görüşme aşamasında olunduğu ve bazı sıkıntılar yüzünden henüz bir anlaşma sağlanmadığı iddia edildi.
Cüneyt Biçer'in gönderilmesini doğru bulmayan Turgutluspor camiası ise gelecek hocanın başarıları ve şampiyonluklarıyla kendini ispatlamış bir isim olması beklentisi içerisinde.
Turgutluspor'a gönül verenler, eğer Cüneyt hoca kalitesinde şampiyon bir isim ile devam edilmeme kararı alındıysa, bunun karşılığı çok daha başarılı ve özellikle ikinci ligde veya birinci ligde kendini başarılarıyla ispatlamış bir isim olması gerektiği ve Eylül ayında başlaması beklenen lig öncesi böyle bir isim ile anlaşılıp bir an önce çalışmalara başlanmasını beklediklerini belirtiyor.