'EGOSU TAVAN YAPAN, BAŞARIMIZI HAZMADEMEYEN BİR İNSAN İLE ÇALIŞAMAM'
Solmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Takımımıza pazar günü oynanacak maç öncesi zarar vermemek için ve daha öncede Taner Kestaneci tarafından görevimin değiştirilmesine rağmen ki ben kongreye mevcut görevimi yapmak şartı ile sayın Bld.Bşk.Çetin Akın’ın isteği üzerine yeni yönetim de aday gösterildim. Sırf kulübümüz zarar görmesin ve mevki makam ihtiyacı olmayan bir insan olarak verilen görevi kabul ettim. Çünkü ben yola çıktığım insanı yarı yolda bırakmam amma velakin Taner Kestaneci egonun tavan yaptığı ve bir önceki dönemin başarısını hazmedemeyen bir insan ile Turgutluspor gibi değerli bir kulübe sahip çıkmaya çalıştım.
Maalesef yalnız kaldığınız durumda bu sefer siz bazı şeylerin önüne geçemezsiniz. Benim Turgutluspor'dan hiç bir beklentim olmadı ve olamaz. Menfaat ve çıkarcılığın olduğu bir yerde onursuzluk ve karaktersizlik olur. Ben Fahrettin Solmaz olarak bir yerlere tırnaklarımla geldim. Bazen insanlara bunu anlatamıyorsunuz. Turgutluspor’a başarı sağlamak aynı. Kimi parası ile bir makama gelir kimi de sevildiğinden, dürüstlüğünden kimi de insanlığı ile bir yerlerde olunması değer görülür. Ben 1987 den beri siyasi kimliği belli olan ve mücadelemde hiç bir zaman beklenti içinde olmayan bir insanım. Geçen sene beni Turgutluspor yönetimine davet eden değerli insanlar bana güvenerek bulunmamı istedi. Çok şükür başta belediye başkanı Sn. Çetin Akın ve 9 kişilik yönetim kurulumuz ile onurlu ve başarılı bir sezonu kupa ile taçlandırdık. Bana ve bize güvenen insanları çok şükür mahcup etmedik. Fazla uzatmayacağım bu akşamki yemekte mülki amirlerimizi forma ile onurlandırmamızı çok gören kulüp başkanı ben ve akademisyen olan sevgili Dilek hocama layık görmemelerini esefle kınıyorum. Ben onurlu bir davanın her zaman arkasında duran bir insanım. Ben ilk gün güvenmediğim ama sabır dediğim yerde tüm Turgutluspor camiasından özür dileyerek Turgutluspor'da ki Yönetim Kurulu görevimden istifa ediyorum.
Onurlu bir mücadelenin olduğu her yerde gövdemiz ve başımızla hep beraber olmak dileğiyle. Sermayenin ve sömürgenin hakim olmadığı egemen olmadığı bir yerde buluşmak dileğiyle.
Hakkınızı helal edin, Sevgiyle ve saygılarımla."
Yorumlar
Kalan Karakter: