• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR’DA KONGRE GÜNÜ

TURGUTLUSPOR’DA KONGRE GÜNÜ

TURGUTLUSPOR’DA KONGRE GÜNÜ
Editor: Turgutlu Manşet
01 Aralık 2021 - 12:03

Turgutluspor’da bugün Ahmet Daşkan ve Taner Kestaneci’nin çekişeceği olağanüstü kongre yapılacak.
Geçtiğimiz hafta Turgutlu 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen kongrede yeterli çoğunluk sağlanamamış ve olağanüstü kongre 1 Aralık Çarşamba gününe ertelenmişti.
Bugün akşam saat 19’da Turgutlu 7 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan toplantı çoğunluk aranmaksızın yapılacak.
Bilindiği gibi Ağustos 2020’de göreve gelen Taner Kestaneci’nin yönetim kadrosundan ilk günden bu yana 10 yönetici çeşitli nedenlerle istifa etmiş ve yönetim yönetici sayısı yeterli sayının altına düştüğü için Türk Medeni Kanunun 84. Maddesi gereğince olağanüstü kongre kararı almak zorunda kalmıştı. 
Kongre kararı alınmasının ardından Turgutluspor genel kurul üyesi olan eski belediye başkanı Yunus Erkan, eski kulüp başkanları Muharrem Dündar, Niyazi Üzmez, Kadir Kartalcan, Nuri Alım, Pertev Tüzün, Mehmet Aktaş ve Şerif Elitez’in ve geçmiş dönemlerde yönetim kurulunda bulunmuş isimlerin üyeliklerinin silinmesi ilçede adeta infiale sebep olmuştu.
Yaşanan gelişmelerin ardından ise Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan yapılanların doğru olmadığını eski başkanlara ve yöneticilere saygısızlık yapıldığını ve Turgutluspor’un Turgutluluların olduğunu belirterek Turgutluspor başkan adaylığını açıklamıştı.
Mevcut başkan Taner Kestaneci ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan’ın aday olduğu kongrede kongre öncesi mevcut yönetim tarafından üyelikleri silinen 708 genel kurul üyesinin oy kullanıp kullanamayacağı ise toplantı salonunda oylamaya sunulacak.