• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutluspor'da Gökhan Akın Dönemi Başladı

Turgutluspor'da Gökhan Akın Dönemi Başladı

Turgutluspor'da Gökhan Akın Dönemi Başladı
Editor: Turgutlu Manşet
04 Mayıs 2023 - 16:05

TFF 3. Lig takımlarından Turgutluspor’da, olağanüstü olarak yapılan kongre sonrasında başkanlığa Gökhan Akın seçildi.
TFF 3.Lig 2.Grup takımlarından Turgutluspor’da şirketleşmek için gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa iş insanı Gökhan Akın ve yönetimi seçildi.
Kongrenin divan başkanlığını kulüp eski başkanlarından, Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanı başkan Murat Ayhan yaparken, katiplikleri Hüseyin Maliz ve Sabri Toker yaptı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kulübün yönetim ve denetim kurulu raporları okundu, bilanço ibra edildi. 
Yeni Spor Yasası gereği dernek statüsünden çıkıp şirketleşme için gereken tüzük değişikliği için yönetim kuruluna yetki verildi.
Turgutlu Yedi Eylül Spor Salonu’nda Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen, kongrede yeterli çoğunluğun sağlandığı ve açık oylama şeklinde yapılan seçim sonunda Gökhan Akın Turgutluspor başkanı oldu.
YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELER
Gökhan Akın başkanlığındaki yönetim kurulunun asil üyeleri; Ercan Hızal, Zaim Hasan Göncü, Saim Gürer, Yusuf Aykut, Emrullah Artık, Fatih Hızal, Haluk Şevket Baba, Hüseyin Yasak, yedek üyeleri ise Şerif Ahmet Koç, Engin Akın, Aydın İmir, Mesut Kocaoğlan, İlhami Güleç, Aydın Temel, Aydın Şarlar, Engin Çelik, Oktay Durmuş’dan oluştu.
“TURGUTLUSPOR’U BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Açık oylama şeklinde yapılan seçim sonunda açıklama yapan Kulüp Başkanı Gökhan Akın şu ifadeleri kullandı: “Bugün Turgutlusporumuzun geleceği için iradesini gösteren bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Yarın bizler ve Turgutlu’nun marka değeri olan Turgutlusporumuz için bambaşka bir gün. Turgutluspor’u şehrimizin önde gelenleri, arkadaşlarım, siz değerli üyelerimiz ve taraftarımızla laik olduğu yere getireceğiz. Turgutluspor çatısı altında toplanıp, bu şanlı kulübü hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Turgutluspor’u güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mısınız değerli kardeşlerim? Hep beraber Turgutluspor’u hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın gurur duyacağı seviyeye getireceğiz. Yaşasın Turgutluspor! Ne mutlu Turgutlusporluyum diyene!”