

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından görevlerinden alınan antrenör Nordin Akhamrane ve teknik direktör Bahri Kurt’un yerine Turgutluspor’da teknik direktörlüğe Doğan Engin, Sportif Direktörlüğe ise Turgutluspor’da yetişen genç spor adamı Eray Gülay getirildi.
Turgutluspor tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Bülent Daşkan, “Bahri Kurt hocamız ile yollarımızı ayırdık. Daha önce kulübümüzde görev almış tecrübesine ve bilgisine güvendiğimiz Doğan Engin hocamızı yeniden takımımızın başına getirdik. Sportif Direktör olarak da bilgisine ve tecrübesine inandığımız Eray Gülay hocamızı getirdik. Yeni bir proje ve yeni bir yapılanma ile Turgutlusporumuzun hak ettiği yere geleceğine olan inancım tam. Şimdi destek olma zamanı. Birlik beraberlik çatısı altında birleşip bu köklü camiayı hak ettiği yere getireceğiz. Hem Doğan hocama hem de Eray kardeşime Turgutlusporumuza hoş geldin diyor, armamız altında sonsuz başarılar diliyorum.” dedi.
“Evime gelmiş gibiyim”
Turgutluspor gibi köklü bir camiaya yeniden geldiği için mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Doğan Engin, “Böylesine köklü bir kulüpte tekrardan görev almak benim için büyük bir mutluluk. İnsan evine geldiğinde nasıl mutlu oluyorsa, bende kendi evime gelmiş gibiyim. Bu kulübü, bu şehri ve burada görev aldığım süre zarfı içinde tanıdığım insanları çok sevdim. Tekrardan burada olmak benim için çok güzel bir duygu. Bana güvenen ve inanan insanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Başkanımızın da dediği gibi Turgutlusporumuzun başarısı için birlik olma zamanı. Hep birlikte bu köklü kulübü laik olduğu yere taşıyacağız.” dedi.
“Birlik ve beraberlik çatısı altında birleşip bu köklü camiayı üst liglere taşıyacağız”
Sportif Direktörümüz Eray Gülay ise, “Öncelikle beni bu göreve laik gören Onursal Başkanımız Cetin Akın’a, Kulüp Başkanımız Bülent Daşkan’a ve Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ederim. Burada olmak bu göreve laik görülmek çok mutluluk verici. Benim Turgutluspora karşı olan sevgimi anlatmamam kelimeler yetmez. Bu şanlı kulüpte görev almak büyük bir onur ve gurur. Şehrimiz, camiamız, yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte bu kulübü laik olduğu yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Sonunda bu şanlı kulüp birlik ve beraberlik içinde hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Kulüp Başkanımız Bülent Daşkan ve Teknik Direktörümüz Doğan Engin’in de dediği gibi, birlikten kuvvet doğar. Birlik ve beraberlik çatısı altında birleşip bu köklü camiayı üst liglere taşıyacağız.” Dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: