• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR’A DESTEK ZİYARETİ

TURGUTLUSPOR’A DESTEK ZİYARETİ

TURGUTLUSPOR’A DESTEK ZİYARETİ
Editor: Turgutlu Manşet
03 Ekim 2020 - 16:57

Misli.com ikinci lig kırmızı grupta yarın evinde Pendikspor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlıların son idmanını Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Esnaf Oda Başkanları ziyaret etti.
Kulüp binasında başkan Taner Kestaneci, yönetim kurulu üyeleri Hasan Hüseyin Coşkun ve Tolga Seyhan tarafından karşılanan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Fırıncılar Oda Başkanı Şahin Ek, Bakkallar Oda Başkanı Ergun Çolak, Marangozlar Oda Başkanı Ali Laleseven, Tenekeciler Oda Başkanı Faruk Ulaş ve Lokantacılar Oda Başkanı Mehmet Akkoyun, Irlamaz tesislerinde son idmanını gerçekleştiren kırmızı siyahlı futbolculara tatlı ikram ettiler.
Yeni çıktığı 2. Ligde ilk iki maçını kazanan takımı tebrik eden oda başkanları maçlara gelinemese de tüm Turgutlu’nun kalbinin Turgutluspor ile attığını söylediler.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’da takıma ve yönetime güvenlerinin tam olduğunu Turgutluspor’un bu sezonda başarılı olacağına inandıklarını söyledi.
Turgutluspor kulüp başkanı Taner Kestaneci’de başkan Akın ve oda başkanlarına teşekkür ederek, bu tür desteklerin kendilerine büyük moral olduğunu belirtti.
Turgutluspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta yarın evinde İstanbul temsilcisi Pendikspor ile karşılaşacak. Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşma misli.com dijital ortamından canlı yayınlanacak.