• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULULAR TURGUTLUSPOR'DAN KOPARILIYOR MU?

TURGUTLULULAR TURGUTLUSPOR'DAN KOPARILIYOR MU?

TURGUTLULULAR TURGUTLUSPOR'DAN KOPARILIYOR MU?
Editor: Turgutlu Manşet
08 Ekim 2020 - 16:19 - Güncelleme: 08 Ekim 2020 - 17:51

35 YILLIK TURGUTLUSPOR ÇALIŞANI ‘DEDE’ LAKAPLI NECDET ÖZ, İŞTEN ÇIKARILARAK ADETA KAPI ÖNÜNE KONDU.
Turgutluspor’da yaklaşık 35 yıldır görev yapan Fidanlık tesislerinden tutun Irlamaz tesislerine kadar uzun yıllardır kulübün yükünü sırtlayan ve Turgutluspor’un görünmez kahramanlarından ‘Dede’ lakaplı Necdet Öz kırmızı siyahlı kulüpten koparıldığı öğrenildi.
Fidanlık tesislerinde elleriyle yıllarca futbolcuların çamaşırlarını yıkayan, sahaları sulayan ve 35 yıl kulüpte büyük emeği olan Dede’nin İşten çıkış haberinin kendisine telefonla bildirildiği öğrenildi.
Haberin duyulmasının ardından birçok Turgutluspor taraftarı ve Turgutlulular yaşanan üzücü olaya tepki gösterirken, Başkan Çetin Akın’ın desteğiyle kulüp Başkanlığına getirilen Taner Kestaneci’nin bu tür hatalardan dönmesi gerektiğini her şeyin skor olmadığını ve kulübün manevi değerlerine saygı duyulması gerektiğini belirttiler.
Uzun yıllardır kulüpte büyük emekleri bulunan Dede’nin haberi öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadığı ve ağlayarak kulüpten ayrılmak zorunda kaldığı öğrenildi.
Öte yandan daha öncede Turgutlulu genç antrenör Eray Gülay ile yollar ayrılmış, şampiyonlukta pay sahibi olan ve yeni yönetimde de yer alan Fahrettin Solmaz ve Dilek Öner mevcut yönetim kararlarına tepki göstererek görevlerinden istifa etmişlerdi.