• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULU GENÇ ANKARA'DA MANİSA’YI TEMSİL ETTİ

TURGUTLULU GENÇ ANKARA'DA MANİSA’YI TEMSİL ETTİ

TURGUTLULU GENÇ ANKARA'DA MANİSA’YI TEMSİL ETTİ
Editor: Turgutlu Manşet
27 Mayıs 2021 - 16:27

Ankara'da düzenlenen "Temsilci Genç Buluşması" ve TRT Spor Yıldız Tanıtım programına Manisa’yı temsilen katılan Turgutlu Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi Gönüllü Genç Turgutlulu Beste Akman, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Turgutlulu Beste Akman, Ankara'da düzenlenen "Temsilci Genç Buluşması"  ve " TRT Spor Yıldız Tanıtım programına katıldı.
Beste Akman, Ankara programı dönüşünde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür ve Gençlik lideri Kerem Cemal Kırep ile Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Beste Akman, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İle Gençlik Haftası’nda farklı kültürdeki gençleri kaynaştırmak amacıyla düzenlenen ‘Temsilci Genç’  programına seçildim. 17-21 Mayıs tarihleri arasında seçilen temsilci gençler ile birlikte,  milli mücadele ruhunu yerinde müşahede ettiklerini ve Ankara’daki 19 Mayıs kutlamalarına katıldık. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet büyüklerince de makamlarında kabul edildik." dedi.
Kaymakam Ali Yılmaz ise, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.