• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULU GAZİLER KAHVALTI'DA BİR ARAYA GELDİ

TURGUTLULU GAZİLER KAHVALTI'DA BİR ARAYA GELDİ

TURGUTLULU GAZİLER KAHVALTI'DA BİR ARAYA GELDİ
Editor: Turgutlu Manşet
24 Eylül 2019 - 13:12

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, Özdilek alışveriş merkezi tarafından gaziler haftası dolayısıyla kahvaltı programı düzenlendi.
Kahvaltı etkinliğine, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İlçe Jandarma Yüzbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Türkiye Gazler Vakfı Turgutlu İlçe Başkanı Hüsamettin Sağlık, gaziler, gazi yakınları ve AVM yetkilileri katıldı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın önerisi ile, protokol masasına oturmayan Kaymakam Ali Yılmaz, Başkan Çetin Akın ve diğer protokol üyeleri gazilerle aynı masada oturarak kahvaltı yaptılar.
Gaziler haftası dolayısıyla kahvaltı etkinliğini düzenleyenlere teşekkür eden, Türkiye Gaziler Vakfı Turgutlu İlçe Başkanı Hüsamettin Sağlık,"Gaziler haftası dolayısıyla bu etkinliği düzenleyenlere ve bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler bugünle vasıtası ile moral buluyoruz."dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise yaptığı konuşmasında; "Gaziler haftasını bu yıl dolu dolu geçirdik. AVM yetkililerimiz bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman katkı sunuyor. Ben bu vesile ile Özdilek AVM yetkililerine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tür etkinliklerimiz daha zengin, daha iyi ve daha geliştirilmiş şekilde kutlanacak."ifadelerini kullandı.
 Başkan Akın'ın ardından konuşan Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz'da, "Özdilek AVM yetkililerimiz bu etkinlikle çok güzel bir etkinlik düzenlemişler ve bu etkinlik dolayısıyla bir araya geldik. İnşallah bu tür etkinlikler gazilerimizle daha sık görüşüp, daha sık bir araya gelmeye devam edeceğiz. Böyle etkinliklerimizle gazilerimizin hatırlanması gurur vesilesi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."dedi.