• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULU ESNAF, ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

TURGUTLULU ESNAF, ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

TURGUTLULU ESNAF, ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU
Editor: Turgutlu Manşet
28 Haziran 2021 - 15:07

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde uzun yıllardır emlakçılık yapan Şirin Emlak sahibi Sebahaddin Kaya tüm şehitlerin anısına mevlit okutarak lokma döktürdü.
Polis Özel Harekattan emekli olan ve Turgutlu eski belediyesi arkasında ki işyerinde emlakçılığa devam eden Sebahaddin Kaya tüm şehitlerin anısına mevlit okuttu.
Programa Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Çetinkaya, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Turgutlu Esnaf Kefalet Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, 23. Dönem MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, Turgutlu Bakkallar Odası Başkanı Ergün Çolak, esnaf, oda başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
Şirin Emlak sahibi Sebahaddin Kaya tüm katılımcılara teşekkür ederken; “Şehitlerimiz bizim en büyük en önemli değerlerimiz. Onlar bu vatan için canlarını veren, bu topraklar için kanlarını veren kardeşlerimiz, abilerimiz. Bizlere düşen onların ülkemize verdiklerini asla unutmamak, her yerde bunu hatırlayıp onları anmak. Bugünde tüm Şehitlerimiz için lokma döküp mevlit okuttuk. Onları hiçbir zaman unutmadan bizlere emanet ettiklerinin değerini bilmek gerekiyor. Bu vesileyle tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.” Şeklinde konuştu.
Sebahaddin Kaya geçtiğimiz yılda başlattığı proje ile Şehit eş ve çocuklarına verilen hizmetlerden hiç bir hizmet talep edilmeyeceğini duyurmuştu.
Emekli polis Şirin Emlak sahibi Sebahaddin Kaya işyerine 'İşyerimizde Şehit Eş ve Çocuklarına Yapılan Tüm Hizmetler Ücretsizdir, Ücretleri Babaları Tarafından Ödenmiştir' yazılı pankart asmıştı.