• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULU BAKKALLAR GÜNEYDOĞU'DAN MEMNUN DÖNDÜ

TURGUTLULU BAKKALLAR GÜNEYDOĞU'DAN MEMNUN DÖNDÜ

TURGUTLULU BAKKALLAR GÜNEYDOĞU'DAN MEMNUN DÖNDÜ
Editor: Turgutlu Manşet
11 Kasım 2019 - 11:49

Turgutlu Bakkalar Odası Başkanı Ergün Çolak’ın organize ettiği ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter’in de yer aldığı Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa turları büyük beğeni topladı. Bakkal esnafı Güneydoğu Anadolu coğrafyasının tarihi ve kültürel dokusunu yaşarken Ergün Çolak katılımcılara ve kendilerini ağırlayan isimlere teşekkür etti.
Turgutlu ilçesinden yaklaşık 50 tane Bakkal esnafları, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter aileleri ile birlikte 3 gün boyunca Şanlıurfa’yı gezdiler.
Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın Tarihi ve Turistik yerlerini doya doya gezen Bakkallar Şanlıurfa’ya hayran kaldılar. Konu hakkında görüşlerini açıklayan Turgutlu Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ergün ÇOLAK “Şanlıurfa’yı üyelerimizle birlikte görmeyi çok istiyorduk. Bu sebeple bir organizasyonla yaklaşık 50 tane üyemizi eşleri ile birlikte Şanlıurfa’ya getirdik, buradan Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın tarihi yerlerini gezip görme imkanımız oldu. Şanlıurfa’yı çok beğendik, Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Bakkallar ve bayiler Odası Başkanı Mehmet ALTUN’a Teşekkür ederim” dedi.
Çolak ayrıca;” Şanlıurfa valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa valiliği vali yardımcısı Selami Işık, Turgutlu kaymakamı Ali Yılmaz, Şanlıurfa Haliliye belediye başkanı Mehmet Canpolat, Turgutlu belediye başkanı Çetin Akın, Manisa esnaf odaları birliği başkanı Hasan Geriter, Şanlıurfa esnaf odaları birliği başkanı Mehmet Şefik Bakay, Şanlıurfa bakkallar bayiler odası başkanı Mehmet Altun, Şanlıurfa fırıncılar odası başkanı Mehmet Emin Karaatlı,  Şanlıurfa Birecik bakkallar odası başkanı Şevket Demir ve Şanlıurfa esnafına, halkına göstermiş oldukları üstün misafirpervelik örnegi ve samimiyetleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Ziyarette ayrıca Ergün Çolak ve bölgedeki yetkililer birbirlerine yöresel hediyeler takdim ettiler.