• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

TURGUTLU ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

TURGUTLU ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ağustos 2023 - 21:56


Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Hasan Aktop, Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini Mehmet Yılmaz’a devretti.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğitcan ve Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Sallıtepe’nin oluruyla, Turgutlu’da 4 yıldır Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini sürdüren Hasan Aktop, görevini Mehmet Yılmaz’a devretti.
Turgutlu Ülkü Ocakları’nda yapılan devir teslim törenine Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Sallıtepe ve ülkücüler katıldı.
Hasan Aktop, “Allah Davasının Davacısıyım Dört yıldır şanla, şerefle temsil ettiğim Ülkü Ocakları Turgutlu İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkezimizin takdirleri ve il Başkanımızın tensipleri ile devretmiş bulunmaktayım. Görevi devralan Mehmet Yılmaz Başkanımıza başarılar diliyorum.  Görevde olduğum süre boyunca desteklerini esirgemeyen Dava Arkadaşlarıma, Aileme, Ağabeylerime, Kardeşlerime, Arkadaşlarıma, Ocak Yönetimime, Orta Öğretim Birimime, Asena Birimime ve tüm Turgutlu Halkına teşekkürlerimi sunuyorum, Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun” dedi.
Turgutlu Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen Mehmet Yılmaz ise “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiriyle Manisa İl Ocak Başkanımız Sn. Emirhan Sallıtepe'nin tensipleriyle Ülkü Ocakları Turgutlu İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Mazisi Şehitler ve Gaziler ile dolu Ülkü Ocaklarında bu sancak yürüyüşünde cenabı hak yüzümüzü kara çıkartmasın. Ülkü Ocakları ilçe başkanlığımızda bu güne kadar görev yapan geçmiş dönem Ocak Başkanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim.  Sefer bizim zafer allahın” dedi.