• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

TURGUTLU'NUN ARTIK ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI VAR

TURGUTLU'NUN ARTIK ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI VAR

TURGUTLU'NUN ARTIK ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI VAR
Editor: Turgutlu Manşet
03 Aralık 2019 - 19:39

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde kahvaltıda dezavantajlı gruplar ile buluştu.
Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltıda Belediye Başkanı Çetin Akın, engelli vatandaşlar ile buluştu. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çervesinde program Orta Park Kafeterya’da kahvaltı ile başladı. Ardından Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen Olimpik Farkındalık Oyunları ve Etkinlikleri programı gerçekleştirildi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın yaptığı konuşmada: “Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğu bilinciyle hareket eden bir anlayışla engelli vatandaşlarımızın bir gün değil her gün yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Engelli olmanın bir engel olmadığı Turgutlu’yu inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımızı saygı, sevgi ve kardeşlik duygularıyla selamlıyorum.” dedi.
Başkan Akın’dan Engelli Basketbol Takımı Müjdesi
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda gerçekleştirilen programda Turgutlu Belediyespor Engelli Takımının kurulduğunu ve artık liglerde mücadele edeceğini açıkladı.