• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU DAHİL DÖRT İLÇEYE 60 BİN TON SICAK ASFALT DÖKÜLECEK

TURGUTLU DAHİL DÖRT İLÇEYE 60 BİN TON SICAK ASFALT DÖKÜLECEK

TURGUTLU DAHİL DÖRT İLÇEYE 60 BİN TON SICAK ASFALT DÖKÜLECEK
Editor: Turgutlu Manşet
18 Mayıs 2022 - 13:57

Manisa’nın Şehzadeler, Yunusemre, Turgutlu ve Gördes ilçelerinde bulunan muhtelif yollarda zaman içerisinde yaşanan yıpranma nedeniyle asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek. 60 bin ton sıcak asfalt uygulaması yapılacak olan çalışma öncesinde yapım sözleşmesi imzalandı. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde şehir merkezinde altyapı ve tonajlı trafik nedeniyle bozulmalar meydana gelen ana arterlerde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor. Bu kapsamda Şehzadeler, Yunusemre, Turgutlu ve Gördes ilçelerinin muhtelif noktalarında meydana gelen yıpranmalar nedeniyle gerçekleştirilecek asfalt çalışmaları için start verildi. Çalışmalar öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, yüklenici firma yetkilisi ile yapım sözleşmesini imzaladı. Yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, altyapı çalışmaları ve yüksek tonajlı araçların kullanımı gibi nedenlerle zaman içerisinde yıpranan yolların ele alınacağını dile getirdi.
60 Bin Ton Sıcak Asfalt
Şehzadeler Yunusemre, Turgutlu ve Gördes ilçelerinde bozulmalar yaşanan muhtelif noktalarda toplam 60 bin tonluk sıcak asfalt uygulamasının gerçekleştirileceğini söyleyen Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay, "Teknik çalışmaların ardından asfalt uygulamasının yapılacağı yollarla ilgili sözleşmemizi imzaladık. Çalışmalarımız kısa süre içerisinde başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde Manisalılar için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.