Yayınlanma :
11 Aralık 2021 15:36
Güncelleme
: 11 Aralık 2021 15:36


İzmir-Ankara karayolu Alparslan Türkeş Köprülü Battı Çıktı Kavşağında meydana geldi. İzmir’den Ankara istikametine seyir halindeki Arif D.’nin kullandığı 45 HC 3846 plakalı hafif ticari araçla, Hüseyin T.(29) idaresindeki 45 EZ 677 plakalı otomobil çarpıştı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Hüseyin T. ile araçta yolcu olarak bulunan M.S.T (3) ve Nuran T. (22) yaralandı.
Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Nuran T. hamile olduğu ve kontrol amaçlı olarak doğumhaneye kaldırıldığı, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: