• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU'DA TARIM KREDİ KOOPERATİFİNİN İKİNCİ MAĞAZASI AÇILDI

TURGUTLU'DA TARIM KREDİ KOOPERATİFİNİN İKİNCİ MAĞAZASI AÇILDI

TURGUTLU'DA TARIM KREDİ KOOPERATİFİNİN İKİNCİ MAĞAZASI AÇILDI
Editor: Turgutlu Manşet
17 Aralık 2021 - 12:23

Üretici ve Tüketici Arasında Köprü Görevi Görecek Tarım Kredi Kooperatif Market’inin Turgutlu’daki İkinci Şubesinin Açılışı Gerçekleştirildi.
Kaymakam Ali YILMAZ, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden olan ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market’inin Turgutlu’daki ikinci şubesinin açılışına katıldı
Açılışa Kaymakam YILMAZ’ın yanı sıra, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Musa ÇALLI, Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Müdürü Erdem UZ, Bölge Sorumlusu Pehlül KAMBUR ve Mağaza Sorumlusu Mehmet BEŞLİ ve davetliler katıldı.
Türkiye'nin En Önemli Çiftçi Kuruluşu
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’nin ülkemizin en önemli çiftçi kuruluşu olduğunu söyleyen Kaymakam YILMAZ; “Güzel bir açılış için bugün buradayız. Üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler zincirinin Turgutlu’daki ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdik. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi tarafından kurulan marketler piyasadaki fiyat istikrarını koruyacak. Bu tür marketler, piyasa için bir denge unsuru olacak ve rekabeti getirerek tüketicimize daha kaliteli ve fiyat yönünden uygun ürünlerin tüketiciyle buluşmasını sağlayacak.  Tarım Kredi Kooperatifi, çiftçilerimize sağladığı imkânlarla gelişmelerine ve büyümelerine katkı sağlayan önemli bir teşkilat. Türkiye'nin en önemli çiftçi kuruluşudur. Gübreden tutun da birçok tarım aletlerine kadar çiftçimizin yanında olan bir kurum” dedi.
Açılışın ardından marketi gezerek satışı yapılan bakliyat, un, şeker ve diğer gıda ürünleri hakkında bilgi alan Kaymakam YILMAZ, ülkemizin çeşitli bölgelerinde üretimi yapılan yerli ürünlerin Tarım Kredi Market aracılığıyla kaliteli, doğal ve uygun fiyata vatandaşa ulaştırılmasının önemli olduğunu belirterek marketin hayırlı olması temennisinde bulundu.