• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Edremit Gürespor’u Evinde Ağırlayacak

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, evinde Ferhatoğlu Edremit Gürespor takımını konuk edecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Edremit Gürespor’u Evinde Ağırlayacak

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, evinde Ferhatoğlu Edremit Gürespor takımını konuk edecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Edremit Gürespor’u Evinde Ağırlayacak
Editor: Turgutlu Manşet
21 Mart 2024 - 17:08

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, evinde Ferhatoğlu Edremit Gürespor takımını konuk edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 22 Mart Cuma günü saat 18.00’de başlayacak.
Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) sezonun tamamlanmasına iki hafta kala Çerkezköy Belediyesi ile oynadığı karşılaşmayı 81-65 kazanarak play-off karşılaşmalarını garantiledi. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı evinde oynayacağı Ferhatoğlu Edremit Gürespor maçı ile play off karşılaşmaları öncesindeki son maçına çıkacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak mücadelenin başlangıç düdüğü 22 Mart Cuma günü saat 18.00’de çalacak.
Takıma destek olmak isteyen sporseverler için ücretsiz servis hizmeti de sağlanacak. 22 Mart Cuma günü saat 17.30’da Belediye Hizmet Binası önünden kalkacak servis araçları, maç bitiminin ardından Yıldırım Beyazıt Spor Salonu önünden hareket edecek.
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, “Güzel bir sezon geçirdik. Hedefimize ulaştık, play off biletimizi aldık. Cuma günü evimizde oynayacağımız Ferhatoğlu Edremit Gürespor maçı ile play off karşılaşmaları öncesindeki son maçımıza çıkacağız. Yine bu maçımıza da galibiyet parolasıyla parkeye ineceğiz. Tüm oyuncularımıza başarılar diliyor, tüm Turgutluluları maçımıza davet ediyorum. Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Çetin Akın’a, Belediyespor Başkanımız Fırat Honaz’a ve sporseverlerimize ayrıca teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Honaz’dan taraftarlara davet
Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol takımımız Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak üç sezondur TKBL’de mücadele ediyor. Bu sezon da play off’u garantiledik. Play off karşılaşmaları öncesindeki sezonun son karşılaşmasında evimizde Ferhatoğlu Edremit Gürespor takımını ağırlayacağız. Bütün takım oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum. Takımımıza destek olmak adına cuma günü oynanacak karşılaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.