• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 71. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 71. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 71. Bölümüyle Yayında
Editor: Turgutlu Manşet
08 Haziran 2023 - 14:42


Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 71. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.
Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca kent genelinde gerçekleştirilen çalışma, faaliyet ve etkinliklerin paylaşıldığı Haftalık Haber Bülteninin 71. bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; Başkan Çetin Akın’ın Manisa Büyükşehir Belediyesinden Turgutlu Belediyesine devredilen cadde ve sokaklarda Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, daire müdürleri ve teknik personellerle birlikte incelemelerde bulunması, Başkan Akın’ın Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve teknik personel ile birlikte yoğun yağış sebebiyle taşkınların yaşandığı Cumartesi Pazarı alanında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde takip etmesi, Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilen Sanayi Çarşısı projesinde toplamda 12 iş yerinin satış ihalesinin gerçekleşmesi, Başkan Akın’ın beraberindeki heyet ile birlikte ağaçlandırma çalışmalarının tamamlandığı ve güvenlik tel örgülerinin yerleştirildiği Irlamaz Rekreasyon Alanı ikinci etabında incelemelerde bulunması, Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ve Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu’nun su baskınlarının yaşandığı Cumartesi Pazarı ve Fatih Sanayi Sitesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmesi yer aldı.
Bültende ayrıca Çocuk Kültür Sanat Merkezinde yaz dönemi ders kayıtlarının başlaması, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kent Müzesinin akademisyen ve öğrencilerden oluşan ziyaretçi heyetini ağırlaması ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde gerçekleştirilen yol yenileme, tamirat ve tadilat çalışmaları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin daha modern ve yeşil bir Turgutlu için yaptığı çalışmalar paylaşıldı.
Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.