• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin “zahmet Kısmı Bitti, şimdi Rahmet Kısmını Yaşayacağız”

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Cumhur İttifakının Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay  Şirin’in çalışmalarına destek vermek için Turgutlu’ya geldi

Turgay şirin “zahmet Kısmı Bitti, şimdi Rahmet Kısmını Yaşayacağız”

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Cumhur İttifakının Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay  Şirin’in çalışmalarına destek vermek için Turgutlu’ya geldi

Turgay şirin “zahmet Kısmı Bitti, şimdi Rahmet Kısmını Yaşayacağız”
Editor: Turgutlu Manşet
03 Mart 2019 - 19:12

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Cumhur İttifakının Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay  Şirin’in çalışmalarına destek vermek için Turgutlu’ya geldi. Belediye başkan adayı Turgay Şirin ve Cumhur ittifakına gönül verenlerle birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Milletvekili Aydemir “daha güzel bir Turgutlu için Cumhur İttifakı” dedi.

SELVİLİTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN CUMHUR İTTİFAKI’NA KAHVALTI

Günün ilk programı olan Selvilitepe mahallesinin önde gelen isimleri tarafından organize edilen kahvaltı programına katılan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı MHP Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, Selvilitepelilere müjdeli haber verdi.

TURGAY ŞİRİN “ZAHMET KISMI BİTTİ, ŞİMDİ RAHMET KISMINI YAŞAYACAĞIZ”

Mahalle halkının sorunları, şikayetleri ve önerileri ile isteklerinin konuşulduğu etkinlikte konuşma yapan Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin “Selvilitepe mahallemizin bizim için olmazsa olmaz projesi olan Alparslan Türkeş Battı Çıktı Köprülü Kavşak projemizi bir buçuk senede hayata geçirdik. Her zaman söylediğimiz gibi zahmetsiz, rahmet olmuyor. Ama ne oldu bu proje ile mahallemize değer kattık. Bir buçuk yıllık süreç içerisinde zaman zaman sıkıntılar yaşadınız, yaşadık. Siyaseten biz sonuçta 5 yılda bir sizin önünüze gelen sizlerden destek isteyen insanlarız. Siyasiyiz. Bizler bunu bile bile Selvilitepe’de yaşayan yaklaşık 20 bin insanımızın sıkıntı yaşayacağını bilerek bu hizmeti yapıyorsak ya biz hiç bir şeyi bilmiyoruzdur, yada o mahallede yaşayan halkımıza değer veriyoruzdur bu sizin tercihinizdir. Bu yatırım sonrasında artık kazaların, yaşanan acıların önüne geçeceğiz. Burada 100’e yakın insanımızı kaybettik. Artık bu can kayıplarının önüne geçmek adına bu projenin bitmesi bizim açımızdan çok önemliydi. İşin zahmet kısmı bitti bunda sonra rahmet kısmını yaşayacağız” dedi.

SELVİLİTEPE’YE MİLLET BAHÇESİ VE 2 OKUL MÜJDESİ

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, “Artık durmak yok çalışma zamanı. Her bir kardeşimize bire bir ulaşma zamanı. 31 Mart’a kadar uyumak yok, dinlenmek yok. Cumhur ittifakının ne olduğunu herkese anlatmak zorundayız. Turgutlu’da yapılanlar ortada. Daha güzel bir Turgutlu sevdası çabası içerisindeyiz. Selvilitepe’nin ihtiyacı ne diye baktığımızda sayın Belediye başkanımız sayın Turgay Şirin ile AK Parti ilçe başkanımız Kazım Dilek, bir ilkokula, bir de ortaokula ihtiyacımız var dediler. Milli Eğitim Müdürümüzle görüştük, yerleri kamulaştırıldı. Allah’ın izniyle önümüzdeki yıl bir ilk okul ve bir de ortaokulu Selvilitepemize kazandıracağız. Bir diğer konuda Irlamazı biliyoruz, neydi, ne hale geldi. Her geçen gün güzelleşti. Şimdi daha güzelini Selvilitepe mahallesi kısmında İmam Hatip Lisesinin oradan başlayacak şekilde 300 dönüm alan üzerine Millet Bahçesini sizlere kazandıracağız” dedi.

KANBAY RAHMETLE ANILDI

Mahalle sakinleri ile yapılan toplantı sonrasında AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile Cumhur İttifakının Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyespor ve Manisa Esnafspor kadın futbol takımları arasında oynanan müsabaka öncesinde, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manisalı Kadın futbol hakemi Özge Kanbay anısına düzenlenen anma etkinliğine katıldılar. Burada hayatını kaybeden Özge Kanbay’ın annesi Mürüvet Kanbay ve ablası Gamze Kanbay Özkan ile biraya gelerek başsağlığı dileklerini ilettiler.

AYDEMİR’E TURGUTLUSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretler kapsamında Turgutluspor kulübünü ziyaret eden Cumhur İttifakı heyeti, kulüp başkanı Hakan Sezer ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Kulüp çalışmaları hakkında bilgi alan Uğur Aydemir’e, Kulüp başkanı Hakan Sezer tarafından adının yazılı olduğu bir forma hediye edildi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, MHP Turgutlu İlçe başkanı Gürhan Bostan, Turgutlu Belediyesi başkan yardımcısı Hakan Sezer, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti ve MHP Kadın Kolları başkanları ve üyeleri, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları ve partililer yer aldı.