• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin “yoruldu Dediler, Koştuğumuzu Görünce Afalladılar”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, İbramcı Meydanında düzenlediği miting yoğun katılım gördü

Turgay şirin “yoruldu Dediler, Koştuğumuzu Görünce Afalladılar”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, İbramcı Meydanında düzenlediği miting yoğun katılım gördü

Turgay şirin “yoruldu Dediler, Koştuğumuzu Görünce Afalladılar”
Editor: Turgutlu Manşet
26 Mart 2019 - 14:57

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, İbramcı Meydanında düzenlediği miting yoğun katılım gördü.

Mitinge Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan telefon üzerinden görüntülü olarak bağlanarak vatandaşlara seslendi.
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’in seçim bürosundan başlayan kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliğe vatandaşlar ve partililer yoğun bir şekilde ilgi gösterdi. Çok sayıda vatandaş Cumhur ittifakının kortejine evlerinden, işyerlerinden destek verdiler.
Dilek “Devletimizi ve Milletimizi Yıkamayacaksınız”
Miting alanında vatandaşlara seslenen AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek “özellikle devletin bekası için yeri geldiği zaman ben ve partim demeyip, milletim ve ülkem diyen sayın Devlet Bahçeli ve dünya beşten büyüktür diyen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız. Buradan ülkeyi yıkmaya vatanı bölmeye çalışanlarla kol kola girenlere sesleniyorum, reisimizin sesiyle sesleniyorum. Başaramayacaksınız bayrağımızı indiremeyeceksiniz, devletimizi ve milletimizi yıkamayacaksınız. Cumhur ittifakının kurulması gizli kapılar ardında yapılmamıştır. Cumhur ittifakı, o kadar güçlü ve şeffaf bir şekilde kurulmuştur ki bunun en büyük örneği 15 Temmuzdur. 15 Temmuz ile başlayan 24 Haziran ile devam eden Yenikapı ruhudur. 15 Temmuz'da memleketimize sahip çıkanların yaşlısı ve genci ile birlikte hatıraları ilelebet yaşatılacaktır. 24 Haziran seçimleri ile birlikte artık tam bağımsız Türkiye olduk. Bunu da lütfen unutmayın. Biz de öyle bir adamla yürüyoruz ki bu adam Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.
Dilek “Turgutlu İçin Gönül Birlikteliği Yapanlar Burada”
İlçe başkanı Dilek “Burada gönül belediyeciliği yapanlarla beraberiz. Turgutlu için ter dökmeye hazırız. Özellikle belirtiyorum. İşte daha önce tanıttığımız tüm meclis üyesi arkadaşlarımız burada. Tevazu burada samimiyet burada gayret burada. Bir olanlar burada Turgutlu için gönül birlikteliği yapanlar burada. Arkadaşlar ne diyor hacı bayram veli hazretleri gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolanın şehri gülüstan olur. Cumhur ittifakı gönlü memlekete hizmet aşkıyla dolu olanların ittifakıdır. Memleket işi gönül işi diyenlerindir. İnşallah hep beraber şehrimizi gülistan gibi yapacağız emaneti ehline vermeye var mısınız? Bu işin ehli de gücünü de cumhur ittifakından olan Turgay Şirin’dir. İşte Milliyetçi Hareket Partisi burada işte AK Parti burada ittifakın adayı da burada. İşte Cumhur İttifakı farkı işte Turgay Şirin. İnşallah birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz” dedi.
Baydaş “Gençlik ve Spor Alanında Yapılacak Yatırımların Takipçisi Olacağız”
İlçe başkanı Kazım Dilek’ten sonra vatandaşlara seslenen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş “sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve değerli hemşehrinin Gençlik ve Spor bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun selamlarını size getirdim. Bugün birlikte Turgutlu sokaklarında dolaştık ve sizlerle kucaklaştık. Turgay başkanımıza olan ilginizi gördük. Gençlik ve Spor alanında yapılacak olan yatırımların takipçisi olacağımızı gönülden ifade etmek istiyorum. Gerek Milletvekillerimizle gerek Manisalı 3 değerli bakanımızla inşallah bir hafta sonra vereceğiniz oylarla, hem ilçe belediye başkanımızı hem de Manisa büyükşehir belediye başkanımızı ekleyerek güçlü bir sinerji oluşturacak, Turgutlu’nun ve Manisa’nın geleceği açısından çok önemli bir katkı sunacaksınız. Bugün bu coşkuyla bu kalabalıkla Turgutlu’nun buna evet dediğini görmüş bulunuyoruz” dedi.
Bakanlar Canlı Yayınla Vatandaşlara Seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programında bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, miting alanına telefonla bağlandı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın telefonundan görüntülü olarak Turgutlulu seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu “bundan sonraki süreçte yerel yönetimlerimizle beraber işbirliğiyle sizlerin tüm meselelerini çözme noktasında daha hızlı çalışacağız. İnşallah 31 Mart’ta Cumhur İttifakı olarak çok güzel netice almak için son günleri çok iyi değerlendirin. Biz sizlerin bu süreci çok çalışarak, bir ve beraber olarak götürdüğünüzü görüyoruz ve bundan dolayı mutluyuz. İnşallah size seçim sonrasında teşekkür ziyaretine geleceğiz. Adayımızı size, sizi de Allah’a emanet ediyoruz” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ise “Gördüğümüz kadarıyla muhteşem bir kalabalık var. Turgutlulu kardeşlerimize Cumhurbaşkanlığı uçağından selamlarımızı ve saygılarımızı iletiyoruz. Bundan sonraki süreçte de gayret, azim, samimiyet ve tevazu ile çalışarak seçimde iyi bir sonuç bekliyoruz sizlerden” dedi.
Şirin “MHP’liler, AK Partililer, Ülkücüler Hep Birlikte Buradayız
Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin “Allah'a şükürler olsun ki, bugün karşınıza anlı ak başı dik bir şekilde Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarımız, ülküdaşlarımızla, AK Partili yol arkadaşlarımız kardeşlerimizle birlikte parti yönetimlerimizle, kadın kolları, gençlik kolları ve ülkü ocakları, meclis üyesi aday arkadaşlarımızla çıkıyoruz. Ayrıca bugün Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın İhsan Selim Baydaş aramızda hoşgeldiniz sayın bakanım şeref verdiniz” dedi.
Şirin “Yoruldu Dediler, Koştuğumuzu Görünce Afalladılar”
Turgay Şirin “Bizler Turgutlumuzun bize inancını, güvenini suiistimal etmedik. Bize inananların yüzünü kara çıkarmamak için durmadan çalıştık. Turgutlumuza verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek için gece gündüz demedik. Bir olmak için, iri olmak için, diri olmak için, güçlü Turgutlu olmak için azı çok yaptık. kılı kırk yardık, titizlikle çabaladık, nihayet çok güzel eserler ortaya çıkardık. Bazı zamanlar, yoruldu dediler, fakat koştuğumuzu görünce afalladılar. Bazı zamanlar, düştü dediler, fakat dimdik durduğumuzu görünce hayalleri yıkıldı. Gönlümüzde aklımızda hep Turgutlu var dedik. Turgutlu bizi hiç yalnız bırakmadı. Bizi yalnız bırakmayan sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Cengiz Ergün'e büyük ve kuvvetli bir alkış istiyorum. Cengiz Ergün başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Zira bu hizmetleri yaparken bizlere hep bir ağabey gibi kapılarını açtı. Turgutlu için projeler üretti, ortak projeler geliştirdik. Nihayetinde Turgutlu için dev projeler hayata geçti” dedi.
Şirin “Liderlerimizi Mahçup Etmeyeceğiz”
Turgay Şirin “Biz kapı kapı dolaşıyoruz. Anlatacağız, konuşacağız, söyleyeceğiz. Bıkmadan usanmadan, koşacağız dostlarım. Hak bildiğimiz yolda koşacağız. Cumhur İttifakı ile koşacağız. Turgutlu'muza hizmet için koşacağız. Manisa'ya hizmet için koşacağız. Türkiye'ye hizmet için koşacağız ve yedi düvelle baş eden, bu ülke için elini başını değil, bedenini taşın altına koyan Milliyetçi Hareket Partisi Lideri sayın Devlet Bahçeli'yi de, Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanı sayın Tayyip Erdoğan'ı da mahcup etmeyeceğiz inşallah” dedi.
Şirin “Hükümetle, Büyükşehirle Aynı Dili Konuşan Belediyecilik”
Turgay Şirin “Kıymetli Turgutlular yeni dönemde de Cumhur İttifakının gücü ile Hükümetle, Büyükşehirle aynı dili konuşan Belediyecilik, üretken belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği anlayışıyla şehrimize yeni projeler kazandıracağız. Irlamaz 2. etaptaki Masal Park, Irlamaz Selvilitepe bölümündeki Kasaba Millet Bahçesi, Pazartesi Pazaryerinin yenilenmesi, yeni muhtarlık binaları ve taziye evleri, Millet Kıraathanesi, vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Kentsel Dönüşümle mahallelerimizin yenilenmesi, hayvan pazarı, cadde ve sokak çalışmaları, kültür ve aktivite merkezi ve daha bir çok projede inşallah Cumhur İttifakının gücü ile hükümetimizin ve büyükşehir belediyemizin de desteği ile gerçeğe dönüşecek” dedi.
Şirin “Hırçınlaşmaya, Agresifleşmeye, Çirkinleşmeye Gerek Yok”
Turgay Şirin “Dostlarım dünde bu meydanlarda sizlere bir husustan bahsetmiştim. İçinde bulunduğumuz seçim atmosferinde ne söylesem mubah, atarım sallarım, söverim bana da hiç kimse bir şey yapamaz, yapmaz diyenlere sesleniyorum. Yanlış yoldasınız seçimler bitecek ve biz bu memlekette yine yüz yüze geleceğiz. Bu denli hırçınlaşmaya, agresifleşmeye, çirkinleşmeye gerek yok, iftiralarla, yalanlarla siyasetin seviyesini çukura düşürerek seçimlerden galip çıkamazsınız, insanlıktan çıkarsınız” dedi.
Mitinge Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin ile kızları Sıla ve Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, MHP İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.