• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin, Vatandaşlarla Buluştu

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, yerel seçim sürecinde, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Turgay şirin, Vatandaşlarla Buluştu

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, yerel seçim sürecinde, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Turgay şirin, Vatandaşlarla Buluştu
Editor: Turgutlu Manşet
11 Mart 2019 - 14:39

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, yerel seçim sürecinde, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Hafta sonunu yoğun mesaiyle geçiren Şirin şehrin dört bir tarafındaki vatandaşlarla bir araya gelerek gönülleri fethetti.
Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Cumhur İttifakına gönül verenlerle birlikte Cumartesi ve Pazar gününü yoğun bir tempoda geçirdi.
Derbent’te Cumhur İttifakına Yoğun İlgi
Cumartesi günü Fatih Küçük Sanayi Sitesinde güne esnafların düzenlediği kahvaltı ile başlayan ve akabinde sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden Turgay Şirin, akşam ise Cumhur İttifakına gönül verenlerle birlikte Derbent Mahallesini ziyaret etti. Derbent mahallesinde coşkulu bir şekilde karşılanan Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’e mahalle sakinleri ‘Devletin Bekası İçin, Cumhur İttifakı’ dediler. Havai Fişek ve meşaleler eşliğinde mahalleye giriş yapan Turgay Şirin, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mahalle sakinlerine memnuniyetini dile getirdi.
Turgay Şirin Pazar Günü 12 Ayrı Programa Katıldı
Turgutlu Yaş Sebze ve Meyve Hali esnafı tarafından düzenlenen kahvaltı programı ile Pazar gününe başlayan Turgay Şirin, buradaki esnafları ziyaret etti ve çalışmaları hakkında bilgi vererek isteklerini dinledi. Hal esnafını ziyareti sonrasında sırasıyla Yeniköy, Sarıbey, Akköy, Çampınar, İzzettin, Temrek, Yakuplar, Musalar Yeniköy mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı heyeti, vatandaşlara projeler ve neden cumhur ittifakına destek verilmesi konusunda bilgiler verdiler.
Sosyal Konutlarda Cumhur İttifakı Sesleri
Albayrak mahallesinde yapılan 282 hanenin bulunduğu TOKİ Sosyal Konut alanında bulunan vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’i konut sakinleri davul ve zurnalarla karşıladılar. Sosyal konut sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Turgay Şirin, tek tek vatandaşların ellerini sıkarak sohbet etti. Buradaki etkinlik sonrasında İstasyonaltı mahallesinde Taziye Evini ziyaret eden Cumhur İttifakı temsilcileri mahalle sakinleriyle burada sohbet etti.
Gerçekleştirilen mahalle ziyaretinde AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti ve MHP Kadın Kolları başkanları ve üyeleri, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.