• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin “turgutlu Cumhur İttifakı İle Değişimi Yaşayacak”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’le birlikte Avşar mahallesinde vat

Turgay şirin “turgutlu Cumhur İttifakı İle Değişimi Yaşayacak”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’le birlikte Avşar mahallesinde vat

Turgay şirin “turgutlu Cumhur İttifakı İle Değişimi Yaşayacak”
Editor: Turgutlu Manşet
05 Mart 2019 - 15:08

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’le birlikte Avşar mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren, Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı MHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin ve Cumhur İttifakı temsilcileri, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’le birlikte Avşar mahallesinde vatandaşlara seslendiler.
AVŞARLI KADINLAR; CUMHUR İTTİFAKI DEDİ
Avşar mahallesinde bulunan Okuma Salonunda Cumhur ittifakı adayı Turgay Şirin’i ağırlayan mahalle sakini kadınlar, devletin bekası, milletin refahı için Cumhur İttifakı diyerek Turgay Şirin’i destekleyeceklerini dile getirdiler. Ayrıca bazı siyasiler ve ekipleri, Cumhur ittifakı adayı olduklarını söylüyorlar, biz Cumhur ittifakının adayının Turgay Şirin olduğunu biliyoruz. Bizim için Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin sözü son sözdür. Lütfen kimseyi kandırmaya çalışmasınlar dediler.
Mahalle sakini kadınlara Cumhur İttifakı ve çalışmalar hakkında bilgi veren Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin ve Cumhur ittifakı gönüllüleri daha sonra ise mahallede bulunan esnafları ziyaret etti ve ardından da mahallenin erkeklerine kahvede seslendi.
BOSTAN “ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Dualarınıza ve oylarınıza talibiz şeklinde konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Gürhan Bostan “Cumhur ittifakının adayı sayın belediye başkanımız Turgay Şirin ve AK Parti Manisa milletvekilimiz Uğur Aydemir beyle birlikte sizlerleyiz. Avşar’ın yeri bizde oldukça farklıdır. Cumhur ittifakı olarak hizmetlerimizi daha güçlü olarak yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
DİLEK “BİZLER HER ZAMAN SİZLERLEYİZ”
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek “Allah’ın izniyle, sizlerin dualarıyla biz hem Recep Tayyip Erdoğan’ın, hem de Devlet Bahçeli’nin yani Cumhur İttifakının sandıklarını burada patlatacağız. Bizler sahadayız, bizler her zaman sizlerleyiz” dedi.
TURGUT “BU SEÇİMLER SADECE BELEDİYE SEÇİMLERİ DEĞİL, BEKA SEÇİMİDİR”

Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut “bu belediye seçimleri sadece bir belediye seçimi değildir. Bu seçimler ülkemizin beka meselesidir. Dosta karşı güven, düşmana karşı korku salacağımız bir güven meselesidir. Geçen dönem Cumhurbaşkanı aday olan Muharrem İnce aynen şunu söylüyor diyor ki Ankara’yı, Adana’yı, Bursa’yı, İstanbul’u, İzmir’i, Balıkesir’i alırsak Cumhurbaşkanlığı seçimleri erken olur, milletvekilliği seçimleri erken olur. Hani belediye seçimleriydi demek ki değilmiş. Bir başkası PKK’nın sözcülüğünü yapan bir partinin üyesi de diyor ki biz doğuda kendi adaylarımıza, batıda Cumhur İttifakının adaylarının kazanmamaları için gidip karşısında çalışacağız diyorlar. Şimdi size şunu söylüyorum bizim adayımız Turgutlu’da Turgay Şirin’dir. Bundan sonra arkasında Ankara olan, arkasında Cumhur ittifakının Manisa Milletvekilleri olan, arkasında Bakanı olan bir Turgay Şirin vardır. Turgutlu’ya çağ atlatacak projeleri olan bir Turgay Şirin vardır” dedi.
ŞİRİN “TURGUTLU CUMHUR İTTİFAKI İLE DEĞİŞİMİ YAŞAYACAK”
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin “7 düvele kafa tutmuş, 7 düvele karşı dik duran iki liderimiz arkasında, bizlerde hamdolsun inşallah onların bu beklentilerini 31 Mart’ta gerçekleştirmek için durmadan çalışacağız. Çünkü biz doğru yerdeyiz, doğru taraftayız, doğru liderlerin arkasındayız. Turgutlu’da göreve geldiğimiz günden beri Manisa Büyükşehir belediye başkanımız Cengiz Ergün’le birlikte çalıştık ve ilçemize güzel projeler kazandırdık. Şimdide Cumhur İttifakı ruhuyla yeni dönemde ilçemize daha güzel projeler kazandırmak için çalışacağız. Turgutlu Cumhur ittifakı ile değişimi yaşayacak” dedi.
AYDEMİR “BAŞKANIMIZA HER KONUDA DESTEK VERECEĞİZ”
AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir “Turgutlu’da Cumhur İttifakımızın adayı Turgay Şirin’dir. Şimdi kendisinin arkasında Manisa büyükşehir belediyesi var. Ankara’da ki ayağı olarak 7 milletvekilimiz var. Bu 7 milletvekilimizle beraber Turgay başkanımızın yanında, Turgutlu’ya yapacak olduğu hizmetlerin yanında, taahhütlerinin yanındayız. Hangi taleple gelirse gelsin Turgay başkanımıza desteğimizin sözünü veriyorum” dedi.
Gerçekleştirilen mahalle ziyaretinde AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, MHP İlçe başkanı Gürhan Bostan, Turgutlu Belediyesi başkan yardımcısı Hakan Sezer, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti ve MHP Kadın Kolları başkanları ve üyeleri, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.