Yayınlanma :
18 Mayıs 2022 14:20
Güncelleme
: 18 Mayıs 2022 14:20


Turgutlu Belediyesinin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik hayata geçirdiği en önemli eğitim projelerinin başında gelen TURBEM’de yeni dönem için hazırlıklar başladı. Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan 7. sınıflar ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 11. sınıf öğrencilerinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı kayıtları için Seviye Tespit Sınavı yapılacak. Ücretsiz olan Seviye Tespit Sınavı 22 Mayıs Pazar günü üç grup halinde 10:00, 13:00 ve 16:00 saatlerinde TURBEM Binası’nda gerçekleştirilecek. Seviye Tespit Sınavı için 12 Nisan’da başlayan başvurular 20 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. Kayıtlar, Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan TURBEM Binası’nda yapılacak.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıklarımıza Seviye Tespit Sınavı ile başlıyoruz. 22 Mayıs Pazar günü sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ücretsiz olan sınava kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizi ise 20 Mayıs Cuma gününe kadar TURBEM Binamıza davet ediyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: