TURBELDAK, 2023’ün ilk yürüyüşünü gerçekleştirdi
Yayınlanma :
11 Ocak 2023 12:05
Güncelleme
: 11 Ocak 2023 12:05


Haftalık olarak düzenlediği yürüyüş ve tırmanış etkinliklerinde doğaseverleri farklı parkurlarda buluşturan TURBELDAK, 2023 yılının ilk yürüyüşünü Vişneli-Nazarköy parkurunda tamamladı. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nın sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş Vişneli Köyü’nde sabahın erken saatlerinde başladı. Güzel havanın eşlik ettiği yürüyüşte katılımcılar, çam ağaçları arasında yaklaşık 10 km yürüdü. Vişneli Köyü’nün ardından Nazarköy’e gelen ekip, yemek ve alışveriş molasının ardından yürüyüşünü tamamladı.
Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK olarak 2023 yılı yürüyüş etkinliklerimize keyifli bir parkurla başladık. Katılımcılarımızla birlikte oldukça güzel bir hava ve doğa güzelliklerinin de eşlik ettiği yürüyüşümüzü sorunsuz bir şekilde tamamladık. Yürüyüşümüze katılan, enerjisiyle neşemize neşe katan en küçük üyemiz Zeynep evladımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: