Yayınlanma :
7 Ocak 2020 13:05
Güncelleme
: 7 Ocak 2020 13:27


Turgutlu’da 2018 yılında Ergenekon kavşağında geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Selvilitepespor Akademi futbolcusu Çağrı Bingöl anısına Turgutlu Atatepe spor tesislerinde ‘Çağrı Bingöl Minikler Futbol Şenliği düzenlendi. Şenliğe 10 takım ve yaklaşık 150 sporcu katıldı.
Öte yandan Çağrı Bingöl Minikler Futbol Şenliği’ni finalde Selvilitepespor Akademi’yi 1-0 yenen Turgutluspor kazandı. Dereceye giren kulüplere kupaları Şengül ve Mustafa Bingöl ile Turgutlu Belediyesi başkan yardımcısı Fırat Honaz tarafından verildi.
Baba Mustafa Bingöl “2018 yılında elim bir trafik kazasında yavrumu kaybettim. Bir tane evladım vardı. Allah’ın takdiri ilahisi diyorduk. Şimdi bakıyorum da bin tane Çağrım oldu. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çağrı’mızın adını bu organizasyonla yaşatmak istiyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: