Yayınlanma :
19 Mart 2022 18:11
Güncelleme
: 19 Mart 2022 18:16


Kırmızı siyahlılar sezonun son maçında evinde Somaspor U19 Takımı’nı konuk etti. Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri’nde oynanan maçtan 3-0 galibiyetle ayrılan Turgutluspor U19 Takımı, hem başarılı sonuçlarına bir yenisini ekledi hem de sezonu galibiyetle tamamladı.
Turgutluspor U19 Takımına galibiyeti getiren golleri Kemal, Berkant ve Yunus kaydetti. Bu sonuçla 39 puanla grup birinci olan U19 Takımı, Türkiye Şampiyonası Grup eleme maçlarına kalmaya hak kazandı. Turgutluspor U19 Takımının oynadığı maçı A Takım Teknik Direktörü Nadir Arıkan’da tribünden takip etti. Maç sonunda genç oyuncular şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.
Maç sonrası bir açıklama yapan Turgutluspor Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan; “U19 Bölgesel Gelişim Ligi 3. Grup’ta mücadele eden ve aldığı başarılı sonuçlarla zirvenin sahibi olan Turgutluspor U19 Takımımız, bugün evinde Somaspor U19 Takımı’nı konuk etti. 39 puanla grup birinci olan U19 Takımımız, Türkiye Şampiyonası Grup eleme maçlarına kalmaya hak kazandı. Tebrikler Gençler.” Dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: