• Reklam
  • Reklam
Reklam

TARIM İŞÇİLERİNİN ÇOCUKLARI'DA BAYRAMLIKLARINA KAVUŞTU

TARIM İŞÇİLERİNİN ÇOCUKLARI'DA BAYRAMLIKLARINA KAVUŞTU

TARIM İŞÇİLERİNİN ÇOCUKLARI'DA BAYRAMLIKLARINA KAVUŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
10 Ağustos 2019 - 15:50

Evlerinden yüzlerce kilometre uzakta kurban bayramını kutlayacak olan tarım işçilerinin çocuklarına Turgutlulu hayırseverlerden bayramlık hediyesi geldi.
Turgutlu Belediyesi'nin başlattığı kampanya sonucunda  onlarca tarım işçisi çocukları Turgutlu'da bayramlıklarına kavuştu.
Turgutlu Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde başlattığı ‘Her Çocuk Bayramlık İster’ kampanyası kapsamında 600 çocuğun yüzünün gülmesine aracı oldu.  Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezine hayırseverler tarafından bağışlanan kıyafetleri ihtiyaç sahibi çocuklara teslim ettiklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın “Hayırseverlerimizin de desteği ile bu Kurban Bayramı’nda da 600’den fazla çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Kampanyamıza destek vererek kıyafet bağışında bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde başlattığı ‘Her Çocuk Bayramlık İster’ projesi kapsamında 600’den fazla ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünün gülmesine aracı oldu. Hayırseverlere yaptıkları kıyafet bağışı için teşekkür ettiğini belirten Başkan Akın “Her Çocuk Bayramlık İster düşüncesinden yola çıkarak Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürmek, mutluklarına ortak olmak istedik. Sağ olsun hayırseverlerimiz bu kampanyamıza destek verdi ve 600’den fazla çocuğumuza bağışlanan kıyafetleri teslim ettik. Kampanyamıza destek vererek kıyafet bağışında bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.