• Reklam
  • Reklam
Reklam

TALİ YOLLARDAN OTOYOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT!

TALİ YOLLARDAN OTOYOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT!

TALİ YOLLARDAN OTOYOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT!
Editor: Turgutlu Manşet
21 Ağustos 2019 - 18:59 - Güncelleme: 21 Ağustos 2019 - 19:02

Turgutlu Karadenizliler Dernek Başkanı İbrahim Uzun tali bir yoldan yeni yapılan İstanbul İzmir yoluna çıktıklarında 107 TL ceza yediklerini belirterek; "Bu çok üzücü bir şey hem tali yol açıyorsunuz hem de o yola girenlere gişelerde ceza kesiyorsunuz, o zaman o yolu kapatın vatandaşı tuzağa düşürmeyin" diyerek sitem etti.
Geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşını ziyaret için Manisa İğdecik'e gittiğini söyleyen İbrahim Uzun; "Dönüş yolunda köy yolundan tali yol bağlantısıyla yeni yapılan yola girdik ve Turgutlu gişelerine geldik. Manisa yoluna girip Turgutluya gelecektik. Ancak maalesef gişe duran memur arkadaş bizim yolu ihlal ettiğimiz iddia ederek geçiş yaptığımızı söyledi ve 107 TL gibi çok afaki bir ceza yazdı.
Ben o tali yolun kullanılmaması gerektiğini nereden bilebilirim, yolu kapatsalar zaten giremeyiz, köy yolunu takip ettiğimizde bizi yeni otoyola çıkarıyor ve Turgutlu gişelerinden geçip Turgutluya geliyoruz. Eğer oradan geçiş varsa en azından bir ücret koysunlar yada tali yolları kapatsınlar. 107 TL ceza kesmek vatandaşı üzer." Şeklinde konuştu.