• Reklam
  • Reklam
Reklam

SULAMA KANALINDAN TELEFON DİREĞİ ÇIKTI

SULAMA KANALINDAN TELEFON DİREĞİ ÇIKTI

SULAMA KANALINDAN TELEFON DİREĞİ ÇIKTI
Editor: Turgutlu Manşet
08 Şubat 2021 - 14:43

MASKİ Genel Müdürlüğü, DSİ'ye ait sulama kanalının Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesinden geçen kapalı kesitinde yürüttüğü temizlik çalışmasında tahta telefon direği de çıkardı. Sulama kanalından çıkan direk büyük şaşkınlık yarattı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il merkezinde etkili olan yağışlı hava sonrasında DSİ sulama kanalında başladığı temizlik çalışmasına devam ediyor. Ekiplerin yoğun mesaisi esnasında kanalın içerisinden birbirinden ilginç malzemeler çıkıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Şehzadeler'in Nurlupınar Mahallesinde sulama kanalının kapalı kesitinden tahta telefon direği de çıkartıldı. Çıkan direk vatandaşları hayrete düşürdü. 
Sulama kanalından daha önce neler çıkmıştı? 
Manisa'da etkili olan sağanak yağış öncesi ve sonrasında dere yatakları ve sulama kanallarında temizlik çalışmasına devam eden MASKİ ekipleri, yatak, koltuk, kask, oyuncak top, pet şişe, damacana, buzdolabı, moloz gibi malzemeleri kapalı kesitten çıkarmıştı. MASKİ yetkilileri tarafından suyun sağlıklı bir şekilde akışının sağlanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.