• Reklam
  • Reklam
Reklam

ŞİRİN EMLAK YENİ İŞYERİNDE HİZMETE DEVAM EDİYOR

ŞİRİN EMLAK YENİ İŞYERİNDE HİZMETE DEVAM EDİYOR

ŞİRİN EMLAK YENİ İŞYERİNDE HİZMETE DEVAM EDİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
29 Temmuz 2022 - 18:58

Turgutlu’da yıllardır müşterilerinin güvenini kazanarak emlak sektöründe marka isim haline gelen Şirin Emlak hizmetlerini yeni işyerinde sürdürecek.
Düzenlenen törenle Cumhuriyet Mahallesi Eski Manisa Yolu Demirciler Cami yanında ki yeni işyerinin açılışı yapılan işletmeci Sebahattin Kaya bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan başta Kaymakam Ali Yılmaz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.
Cuma günü yapılan açılış törenine Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Halim Karaer, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Irk, Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanı Murat Ayhan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Halil Konuş, Azeri Camii Dernek Başkanı Zekeriya Eroğlu ve vatandaşlar katıldı.
Kurban kesimi ve açılış töreninin ardından konuşma yapan Şirin Emlak sahibi Sebahattin Kaya; “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız Ali Yılmaz bey olmak üzere tüm dostlara cani gönülden teşekkür ediyorum.  Uzun yıllardır içinde yer aldığımız emlak sektöründe kendimize ait işyerimize taşınmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır birçok vatandaşımızı ev sahibi, iş yeri sahibi, arsa ve bahçe sahibi yaptık. Güvenilir kimliğimizle yaptığımız işler sonucunda alnımız teriyle bizde bir işyeri sahibi olduk. Ve Şirin Emlak Ofisimizi kendi işyerimize taşıdık. Bugün burada olan tüm dostlarımıza bir kez daha bizim bu mutluluğumuza ortak oldukları için teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz’da açılış töreninde yaptığı konuşmada, yenilenen iş yerinin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunarak, sağlıklı, bereketli ve hayırlı bol kazançlar diledi.