Yayınlanma :
13 Şubat 2020 14:12
Güncelleme
: 13 Şubat 2020 14:18


Turgutlu'nun vazgeçilmez çiçekçilerinden Kardeşler Çiçekçilikte bu özel gün öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak siparişleri kabul etmeye başladı.
Kardeşler Çiçekçilik sahibi Sibel Aşık'ta bu özel günde müşterilerinin taleplerini eksiksiz yerine getireceklerini belirtti.
Aşık açıklamasında; "Turgutlulu hemşerilerimizi bu özel günde mekanımıza bekliyoruz, 14 Şubat Sevgililer gününde sevdiklerine en güzel hediyeyi onlar için en uygun zamanda ulaştırmak için ekibimizle hazırlıklarımızı tamamladık. Bu özel günde özel çiçeklerimizle tüm sevgililere hizmete hazırız" dedi.
Kardeşler Çiçekçilik'ten 313 57 69 Numaralı Telefon'dan Çiçek Siparişlerinizi Verebilirsiniz..
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: