• Reklam
  • Reklam
Reklam

Selvilitepe’de Turgay şirin’e Yoğun İlgi

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, son mitingini Selvilitepe mahallesinde düzenledi

Selvilitepe’de Turgay şirin’e Yoğun İlgi

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, son mitingini Selvilitepe mahallesinde düzenledi

Selvilitepe’de Turgay şirin’e Yoğun İlgi
Editor: Turgutlu Manşet
30 Mart 2019 - 14:29

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, son mitingini Selvilitepe mahallesinde düzenledi.

Binlerce vatandaşın katıldığı mitingde Selvilitepeliler Turgay Şirin ve Cumhur ittifakına yoğun ilgi gösterdi.
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’in seçim bürosu önünden kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliğe vatandaşlar ve partililer yoğun bir şekilde ilgi gösterdi. Çok sayıda vatandaş Cumhur ittifakının kortejine evlerinden, işyerlerinden destek verdiler.
MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan ve AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek’in halkı selamlama konuşmalarıyla başlayan Selvilitepe mahallesi mitinginde her iki ilçe başkanı da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin arkasında durmadan yürüyeceklerini ve 31 Mart’ta Turgay Şirin’in ve Cumhur İttifakının zaferle ayrılacağını belirttiler.
Şirin “Yaptıklarımızıda Yapacaklarımızı da Turgutlulular Çok İyi Biliyor”
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin “Seçim süreci boyunca çok güzel bir koordinasyonla can cana yürek yüreğe kol kola Cumhur İttifakı olarak kapı kapı dolaştık. Fakat bitti mi hayır Cumartesi günü son saatlere kadar şehrimize olan sevdamızı, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Kapı kapı dolaşacağız, üslubumuzdan, tavrımızdan, dik ve mert duruşumuzdan taviz vermeden anlatmaya devam edeceğiz. Fakat bu gece son mitingimizde artık yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sizlere anlatmayacağım. Zira yaptıklarımızı da yapacaklarımızı da Turgutlular çok iyi biliyor” dedi.
Şirin “Turgutlulular Yaptıklarımızı Biliyor”
Turgay Şirin “Selvilitepeliler gibi tüm Turgutlu’da hemen az ileride şehrimizin en önemli yatırımı olan Battı-Çıktı kavşak projemizi biliyor ve takdir ediyor. Çok sıkıntı çektik, fakat nihayetinde Büyükşehir Belediyemizle birlikte hayata geçirdiğimiz bu müthiş projeyi biliyor. Bununla birlikte Selvilitepe için yeni dönemde Irlamaz Sevilitepe Bölümünde Kasaba Millet Bahçesi projemizi, Selvilitepe mahallemizin girişinden başlayan ırlamaz yolumuzdan Irmak sokağa kadar olan bölümde ve diğer sokaklarda yeni düzenleme çalışmaları yapacağımızı da biliyor. Bilmeyenler, bilmek istemeyenler var ama artık o iki adaya ne söylesek nafile Rabbimiz ne buyuruyor “onların gözleri vardır görmez, kulakları vardır duymaz, dilleri vardır konuşmaz, çünkü kalpleri mühürlü” onlar atıyor, tutuyor, dünyadan haberleri yok” dedi.
Şirin “Kirli Pazarlıklarla Bizim İşimiz Yok”
Turgay Şirin “Turgutlu için Cumhur İttifakı ile yürüyoruz, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti olarak birlikte yürüyoruz. Manisa Büyükşehir’de şehrimiz için birçok proje yapan ortak proje geliştirdiğimiz mevcut büyükşehir belediye başkanımız Cengiz Ergün yine Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız. Turgutlu’da da bu kardeşiniz Turgutlu için hayallerimiz belli, ittifakımız belli, biz vatanını, milletini seven bir kadro olarak yol yürüyoruz. Ezanı bayrağı evmeyenlerle bizim işimiz yok, istiklal marşımıza düşman olanlarla, kirli pazarlıklarla bizim işimiz yok. Hangi partiye inanmışsa inansın, şimdi nerde duruyorsa dursun. Benim Turgutlulu Kasabalı kardeşim basiret sahibidir. Onun için bunların lafına değil icraata bakar. Turgutlulular feraset sahibidir. Onun için atıp savurmaya değil esere hizmete bakar. Turgutlularlar dürüsttür, samimiyete ahlaka erdeme bakar. Onun için alengirli işlere bulaşanlardan defolu isimlerden hazzetmez” dedi.
Şirin “Bu Kadar Kirli Oyunun İçinde Bulunulur”
Turgay Şirin “Turgutlulular vatanperverdir milliyetperverdir. Onun için bölücülere taşeronluk yapanlara pirim vermez Turgutlulu kardeşlerim cesurdur, yiğittir, delikanlıdır, harbi ve hasbidir. Onun için Turgutlu’yu bunlara teslim etmez. Benim Turgutlulu kardeşlerim Türkü, Kürdü, Göçmeni, Boşnağı, Arnavutu birdir bunlara bu vatanı böldürtmez. Bizler seçim boyunca tavrımızdan, tarzımızdan öden vermedik. Biz bize yakışanı yapık, onlarda gerçek yüzlerini gösterdiler. Gerçekten acıyorum üzülüyorum durumlarına. Allah aşkına bir şehrin emini olmak için yola çıkan talip olan bir adam, bu kadar çirkefliğe bulaşır, bu kadar kirli oyunun içinde bulunur. Ağzı gönlü bu kadar bozuk olursa buna nasıl güvenilir. Vatanını milletini seven CHP’li, İYİ Partili, diğer partili arkadaşlar ve bunlara destek vermek niyetine olan Kasabalılar bunu görün daha kimlerle yol yürüdüklerini mertçe söyleyemeyen adamdan ne beklenir” dedi.
Şirin “Bunların Heybesinde Sadece İftira Var”
Turgay Şirin “Turgutlu gibi büyük bir şehri yönetmek için yola çıkıyorsunuz. Bir dünya makamı için şerefinizi haysiyetinizi neden ayaklar altına alıyorsunuz. Bile bile yalan söylemek, iftira atmak, kara çalmak, yapılan hizmetleri görmemezlikten gelmek, küçümsemek hangi kitaba hangi vicdana hangi ahlaka sığar. Biz bu güne kadar durmadan çalıştık. Eksik yaptık tamamladık, sıkıntılar çektik. Fakat Rabbime şükürler olsun ki sonucunda da güzellikler yaşıyoruz. Şükürler olsun ki anlımız ak başımız dik bir şekilde tüm meydanlara çıkabiliyoruz. Peki bunlar nasıl çıkıyor, yalan dolan iftirayla. Bakmayın bunların çalımına. Bunların heybesinde ne hizmet var, ne proje var, ne gayret var. Bunların heybesinde sadece iftira var, hakaret var, ihanet var, kavga var. Kavga dedikse sanmayın bayrak, vatan, millet düşmanlarıyla kavga ediyorlar. Onlarla dost bunlarla, kavgaları kendi içlerinde post kavgası, rant kavgası. Bundan başka bir şey yapmıyorlar. Artık bu arkadaşların bu iç boş, mesnetsiz, edepsiz söylemleri ile kendilerini baş başa bırakıyorum. Biz Turgutlu için çalışmaya koşmaya devam edeceğiz Allahın izniyle. Manisa’ya hizmet için koşacağız. Türkiyeye hizmet için koşacağız. Yedi düvelle baş eden bu ülke için elini, başını değil bedenini taşın altına koyan Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi de Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanı Sayın Tayyip Erdoğan’ı da mahcup etmeyeceğiz inşallah” dedi.
Şirin “Bizim Tek Derdimiz Milletimize Hizmettir”
Turgay Şirin “Buradan tüm Turgutluluları mutlaka sandığa gitmeye davet ediyorum. Milli iradenin tecelli ettiği yer seçimdir sandıktır. Pazar günü sandığa gitmeyen her vatandaşımız kendi iradesini oraya gidip oyunu kullanan kişilerin insafına terk ettiğini unutmamalıdır. Çünkü seçim sonuçları toplam seçmen sayısına göre değil, sandığa gidip oyunu kullananların tercihlerinin dağılımıyla ortaya çıkar. Kullanılmayan her oy bu şehrin, bu ülkenin ve milletin başına çorap örmeye çalışanların ekmeğine sürülmüş bir yağ gibidir. Kırgınlık küskünlük ders verme hissiyatı başka şeydir. Sandıkta milli iradeye sahip çıkmak başka şeydir. Hep söylediğimiz gibi bizim tek derdimiz milletimize hizmettir. Şehrimize hizmettir, ülkemize hizmettir. Yine tüm Turgutlulara diyorum ki “Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım” diyen vatan evladı haydi bir olalım, Cumhur İttifakı’nda buluşalım.
Genç kardeşlerim, ilk kez oy verecek evlatlarım, birlikte yürüyelim. Kirli pazarlıklara, iftiralara, edep dışı sözlere, alçalmaya göz yumarak bunlara tamam diyeceksiniz. Cumhur İttifakı’yla birleşip kendinize şehrinize yeni hizmetlerin yolunu açacaksınız. Yöresi, kökeni, mezhebi ve anasının dili ne olursa olsun her vatandaşımız Cumhur İttifakı’nın doğal ve meşru bir varlığıdır. Biz hiç kimsenin doğduğu yeri merak etmedik. Hiç kimsenin kökenine ve yöresel niteliklerine bakmadık. Milletimizin her evladını, Turgutlu’da yaşayan her kardeşimi Cenab-ı Allah’ın bir lütfu saydık, öyle gördük. Dün AK Parti’de, MHP’de bulunmuş bugün farklı bir adayların ardında koşan yada kenarda duran kardeşlerimizle de bir sıkıntımız olamaz. Biliyoruz ki onlarda vatan millet bayrak sevdalısı ve biliyoruz ki onlar bu memleketi karanlık ittifaklara teslim etmediler ve yine etmeyecekler. O kardeşlerimize da çağrımız şudur ki gün Cumhur İttifakında buluşma günüdür. Bizim çağrımız beraberliğe, yeniden dirilişe, hainlere, zalimlere karşı bir olmaya çağrımız” dedi.
Mitinge Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin ile kızları Ecem, Sıla ve Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, Milliyeti Hareket Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, MHP İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.