• Reklam
  • Reklam
Reklam

Seçim Raketleri Kaldırıldı

Turgutlu Zafer Partisi İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Seçim Kurulu’na yapılan başvuruya göre seçim raketlerin kaldırılması talep edildi.

Seçim Raketleri Kaldırıldı

Turgutlu Zafer Partisi İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Seçim Kurulu’na yapılan başvuruya göre seçim raketlerin kaldırılması talep edildi.

Seçim Raketleri Kaldırıldı
Editor: Turgutlu Manşet
27 Mart 2024 - 16:51

Turgutlu Zafer Partisi İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Seçim Kurulu’na yapılan başvuruya göre seçim raketlerin kaldırılması talep edildi. İlçe Seçim Kurulu tarafından verilen kararla belediye zabıta ekipleri Turgutlu içindeki tüm siyasi partilerin seçim raketlerini gün içerisinde toplayarak kaldırdı.
Zafer Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirlek tarafından yapılan açıklamada;
 “İlçe Seçim Kurulu tarafından bir süre önce tüm siyasi partiler tarafından kabul edilen karara göre her siyasi partinin 150 âdeti geçmemek üzere seçim raketine izni verilmişti. Her ne kadar bu karara görüntü kirliliği oluşmaması amacıyla onay vermek istemesek de siyasi nezaket gereği sesimizi çıkarmamıştık. Ancak gelinen noktada Zafer Partisi ve Belediye Başkan adaylığımı tanıtacak şekilde hazırlanan ve adet itibariyle diğer siyasi partilerin neredeyse yüzde birine denk gelen seçim raketleri diğer siyasi partiler tarafından kasıtlı olarak zarar verilerek parçalanmıştır. Ayrıca belirtmek gerekir ki parçalanan raketlerin mağduriyet yaratılarak siyasi propaganda aracı olarak kullanılması ve Turgutlu halkını ayrıştırarak hareket edilmesi seçimlere zarar vermektedir. Şu anki seçim ortamında çok yüksek bütçeler harcanıyor, Turgutlu halkının tepkisini görmezden geliniyor, havai fişekler yasadışı olarak gece geç saatlerde patlatılıyor ve seçim raketleri adeta bir gövde gösterisine dönüştürülüyor ama Zafer Partisi İlçe Başkanlığı ve Teşkilatı olarak yaptığımız seçim çalışmalarını kimsenin huzur ve sükûnunu bozmadan halkın yararına olacak şekilde sürdürmeye devam edeceğiz ve Zafer Partisi olarak kimsenin Turgutlu halkının huzurunu kaçırmasına müsaade etmeyeceğiz.” İfadelerine yer verildi.