

Geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı karşılaşmada rakibi Tarsus Belediyesini 71-62 mağlup etmeyi başaran Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı haftayı iki maç ile kapatacak. Kadın Basketbol Takımı, haftanın ilk maçında Urla Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Takım, ardından Rize Belediyesini konuk edecek.
Turgutlu Belediyespor - Urla Belediyesi karşılaşması 15 Aralık Çarşamba günü saat 18:00’da İzmir 12 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek Turgutlu Belediyespor ile Rize Belediyesi maçı ise 18 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak.
Takım olarak haftayı iki galibiyetle tamamlamayı hedeflediklerini belirten Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Geçtiğimiz haftaki maçımızda güzel bir başlangıç yaptık ve maç boyunca tempomuzu hiç düşürmeyerek rakibimizi yenmeyi başardık. Bu hafta biri deplasmanda biri de evimizde olmak üzere iki maça çıkacağız. İki maçın da kazanan tarafı olarak haftayı iki galibiyetle tamamlamayı hedefliyoruz. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: