• Reklam
  • Reklam
Reklam

PAZAR ARTIKLARI YABAN HAYVANLARINA YEM OLDU

PAZAR ARTIKLARI YABAN HAYVANLARINA YEM OLDU

PAZAR ARTIKLARI YABAN HAYVANLARINA YEM OLDU
Editor: Turgutlu Manşet
23 Ocak 2021 - 17:46

Turgutlu’da semt pazarlarından arta kalan sebze ve meyveler Turgutlu Belediyesi temizlik işçileri tarafından toplanarak kırsal alandaki yaban hayvanlarına yem olarak bırakıldı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kış şartları dolayısıyla yem bulma güçlüğü çeken yaban hayvanları unutulmadı. Turgutlu Belediyesine bağlı temizlik işçileri tarafından semt pazarlarından arta kalan sebze ve meyveler akşam saatlerinde pazarın kaldırılması sonrası toplanarak istiflendi. Toplanan pazar artıkları daha sonra kış şartları nedeniyle yem bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için ilçenin kırsal bölgelerine dağıtıldı. Yapılan çalışma sayesinde hem pazar artıkları değerlendirildi hem de yaban hayvanlarının yem bulma sorunu ortadan kaldırıldı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; “Eşim Sabriye Akın ve Başkan Yardımcımız Evren Erbaş Ser ile birlikte Güney Mahallemiz ve çevresinde doğada yaşayan ve soğuk havalarda yiyecek bulamayan can dostlarımıza yeşillik ve mama takviyesinde bulunduk. Sevimli dostlarımızın beslenmelerine yardımcı olmak adına sizler de kapınızın önüne yemek bırakabilirsiniz.” Dedi.