• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÖZGÜR ÖZEL TURGUTLU'DA HALK BULUŞMASINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Turgutlu’da halk buluşmasına katıldı.

ÖZGÜR ÖZEL TURGUTLU'DA HALK BULUŞMASINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Turgutlu’da halk buluşmasına katıldı.

ÖZGÜR ÖZEL TURGUTLU'DA HALK BULUŞMASINA KATILDI
Editor: Turgutlu Manşet
29 Mart 2024 - 20:15 - Güncelleme: 29 Mart 2024 - 20:17

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Turgutlu’da halk buluşmasına katıldı.
31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesi memleketi Manisa’ya gelen Özgür Özel, Turgutlu’da vatandaşlara hitap etti.

Turgutlu mitinginde CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ve CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın’a destek isteyen Özel; “Manisa’da Ferdi Zeyrek, Turgutlu’da Çetin Akın ile 1 Nisan’dan sonra umutları filizlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

ÇETİN AKIN: “HER TÜRLÜ SİYASİ AHLAKSIZLIĞI YAPANLAR, SİZ BU SEÇİMİ KAYBETTİNİZ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşen Turgutlu Mitinginde konuşan Çetin Akın, seçilmesi durumunda aynı inanç ve kararlılıkla, halkına duyduğu sevgi ile hizmetlerini sürdüreceğini belirtti.
Çetin Akın, diğer siyasi partilerin Turgutlu Belediye Başkan adaylarını şu sözlerle eleştirdi.

Çetin Akın: “Bir adayımız efendilik kazanacak diyerek, Turgutlu tarihinde yapılmaması geren her türlü siyasi ahlaksızlığı yaptı. Genel Başkanımıza hakaret içeren posteri astılar. Devletin ve vatandaşların bütün imkanlarını hoyratça kullanarak siyaset yaptılar. Evimin önüne gidip havai fişekler attılar. Çetin Akın aşağı in dediler. İlçe seçim kurulu hakimliği tarafından bir karar alındı. Yürüyüşler, havai fişekler yasaklandı. Bu karar alındıktan sonra efendilik kazanacak diyen aday arkadaşımızın mitinginde kurallı hatırlatıp, ona verilen görevi yerine getirmeye çalışan bir tane emniyet görevlimizi darp ettiler, bekçiyi darp ettiler. Daha sonra yine efendilik kazanacak diyen arkadaşlar, darp ettikleri güvenlik görevlisini tehdit edip, sen bizi şikayet edersen biz seçimleri kaybederiz dediler. Sizler zaten bu seçimi kaybettiniz. Cumhur İttifakının Turgutlu’da gerçekleştirdiği bu olay siyaset tarihine bir kara leke olarak işlenmiştir. Benim belediye başkanlığı dönemimde kapım herkese açık oldu. O kapıya gelene ben hiçbir zaman siyasi görüşünü, ırkın, dilin, dinin ne diye sormadım. Ben insanları seven onlarla birlikte olmaya gayret gösteren, o farklılıklarımızı zenginlik olarak gören bir kardeşinizim. Hayat felsefem bu şekilde. Onun için biz bu toplumda barışı istiyorsak bir beş yıl daha bu memleketi ayırmadan ötekileştirmeden yönetecek bir belediye başkanı var.
Görüyorum ki Turgutlu halkı 31 Mart’ta tercihini Çetin Akın’dan yana kullanmış bu işi bitirmiş. Halka hizmet Hakk’a hizmet anlaşıyla çıktığımız bu yolda önümüzde ki dönemde birleşe, birleşe yönetmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çetin Akın, ayrıca vatandaşların sandığa gitmesi gerektiğini belirterek: “Hepimiz, sebebi ne olursa olsun beğensek de beğenmesek de lütfen vatandaşlık görevinizi yapın. O sandığa gidin. Demokratik hakkınızı kullanın. Beğendiğiniz adaya oyunuzu atın. O vatandaşlık hakkını mutlaka sandığa giderek kullanın” dedi.
Akın konuşmasının sonunda Pazar akşamı Atatürk Bulvarı'nda Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binasında seçimin zaferini kutlayacaklarını belirterek, çağrı yaptı.

FERDİ ZEYREK: “HALKIMIZ 31 MART’TA KIRMIZI KARTINI GÖSTERECEK”

Çetin Akın’ın ardından CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek söz aldı.

Ferdi Zeyrek: “Cengiz Ergün’ün seçim çalışmalarına çalışan kardeşlerim beni arayarak bu işleri zorlamayla yaptıklarını, çalışmazlar, oy vermezlerse işlerinden çıkarılacaklarını söyleyerek, tehdit edildiklerini belirtiyorlar. Ziyaretlerim sırasında daha önce CHP’ye oy vermemiş vatandaşlarımız, diğerlerinin yaptıklarına dur demek için bu seçimde sana vereceğiz diyorlar. Ben biliyorum ki bizim ittifakımız Manisa İttifakı; Ferdi kardeşine, Çetin kardeşine, Özgür Özel kardeşine sahip çıkacak. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta rantçı başkana kırmızı kart göstereceğiz. ” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL: “ÇETİN BAŞKAN ÖNÜMÜZDE Kİ DÖNEMDE DE TURGUTLULULARA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK

Turgutlu Mitinginde vatandaşlara hitap eden CHP Genel Başkanı Özel, genel iktidarın yerel seçimlerle dengelendiğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “31 Mart seçimleri sadece yerel bir seçim değil gücü elinde tutan, kendinden başka kimseyi görmeyen, zengini kayıran diğer kesimleri unutanlara karşı genel iktidarın yerelden dengeleneceği seçimlerdir. Turgutlumuzda da 5 yıl boyunca her kesime hitap etmiş, kimseyi ayrıştırmadan birleşe birleşe hizmet etmiş bir belediye başkanımız var. CHP’nin evladı, Turgutlu’nun gururu Çetin Akın başkanımız. Bizler Çetin başkanımızın her zaman arkasındayız. Sizlerin desteğiyle hepimize umut olan Çetin başkanımız önümüzde ki dönemde de Turgutlululara hizmet etmeye devam edecek. “dedi.

-Haber:Burak Pehlivan