• Reklam
  • Reklam
Reklam

OSB MÜTEŞEBBİS HEYETE KATILAN YATIRIMCILAR BELLİ OLDU

OSB MÜTEŞEBBİS HEYETE KATILAN YATIRIMCILAR BELLİ OLDU

OSB MÜTEŞEBBİS HEYETE KATILAN YATIRIMCILAR BELLİ OLDU
Editor: Turgutlu Manşet
27 Kasım 2019 - 19:34

Turgutlu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Müteşebbis Heyetine katılacak olan 7 asil ve 7 yedek yatırımcının belirleneceği toplantı Manisa Valisi Ahmet Deniz, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 
Turgutlu O.S.B’de Yapı Kullanma İzin Belgesi alan yatırımcıların sayısı toplam parsel sayısının 1/3’ünü geçtiğinden dolayı, 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunun 25. Maddesine ve O.S.B. Uygulama yönetmeliğinin 9. maddesine istinaden 15 kişilik Müteşebbis Heyete 7 yatırımcının katılması gerektiği için heyete katılacak olan yatırımcıların belirleneceği toplantı Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası’nda Çarşamba Günü saat 17.00’da yapıldı. Toplantıya Manisa Valisi Ahmet Deniz, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın yanı sıra yatırımcılar katıldı. 
Bilgehan Demirdöver imzalı verilen liste, tek liste olarak seçime girdi ve oy birliği ile seçildi. Müteşebbis Heyete giren yatırımcılar asil liste: Narin Baklan (Egetad Gıda A.Ş.), Hami Özer (Dfs Gıda Ltd. Şti), Mustafa Tunçdibek (Dibeksan Ltd. Şti), Elif Nahide Akduman (Mersan Ltd. Şti), Deniz Atalay (Sda Gıda A.Ş.), Bilgehan Demirdöver (Seramiksan A.Ş.) ve Ahmet Kirami Kılınç(Venco A.Ş), yedek liste: Tahir Cumhur İştunca (Genç Yağızefe Ltd. Şti), Yusuf Uçak (Hasel Ltd. Şti), Türker Ahtıkalmaz (İber Ambalaj A.Ş.), Ahmet Vehbi Tunalıoğlu(İzvar Ambalaj A.Ş.), Ergin Çetin (Sani Çay Ltd. Şti), Halil Karakaya (Seyitler Kimya A.Ş) ve Murat Üst (Üstün Oto Ltd. Şti) oldu. 
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Müteşebbis heyete seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yeni dönemin hem Turgutlumuz için hem de organiza sanayi bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.