• Reklam
  • Reklam
Reklam

MUSTAFA SERHAT ORHAN “SEÇİMİ KAYBETTİKLERİNİ ANLADILAR, İFTİRALAR ATIYORLAR”

Seçim çalışmaları kapsamında Camiönü meydanında ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan “Biz bu millete efendi olmaya değil, bu milletin hizmetkarı olmak için geliyoruz” dedi.

MUSTAFA SERHAT ORHAN “SEÇİMİ KAYBETTİKLERİNİ ANLADILAR, İFTİRALAR ATIYORLAR”

Seçim çalışmaları kapsamında Camiönü meydanında ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan “Biz bu millete efendi olmaya değil, bu milletin hizmetkarı olmak için geliyoruz” dedi.

MUSTAFA SERHAT ORHAN “SEÇİMİ KAYBETTİKLERİNİ ANLADILAR, İFTİRALAR ATIYORLAR”
Editor: Turgutlu Manşet
29 Mart 2024 - 08:47

MUSTAFA SERHAT ORHAN “BİZ BU MİLLETE EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELİYORUZ”
Seçim çalışmaları kapsamında Camiönü meydanında ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan “Biz bu millete efendi olmaya değil, bu milletin hizmetkarı olmak için geliyoruz” dedi.
Camiönün sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği ziyarette, halkının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Mustafa Serhat Orhan, yeni dönem projeleri hakkında bilgiler verirken, 2004-2014 yılları arasında Turgutlu’ya kazandırdığı onlarca eseri de hatırlattı.

MUSTAFA SERHAT ORHAN “ONLARIN MORALİ BOZUK, CANLARI SIKKIN”
Yaptıkları her etkinliğin, düzenledikleri her mitingin rakip adayların morallerini bozduğunu belirten Mustafa Serhat Orhan “Ne güzel bir duygu ki 10 yıl belediye başkanlığımızdan sonra karşınıza çıkıyorum. Binlerce insan, binlerce kardeşim, sevgi seli içerisinde çığ gibi büyüyoruz.  Çok samimi söylüyorum.  Onların, moralleri bozuk, canları sıkkın, son günlerde, acaba nasıl kurtarabiliriz hesabını yapıyorlar. Getirmedikleri bakan, getirmedikleri milletvekili kalmadı. Getirin, getirin. 2004-2014’de Serhat Orhan bunları getirdiğinde başbakan dahil hepsi, birer açılış için geliyordu. Ama şimdi siz bu arkadaşlarımızı, bu abilerimizi acaba Serhat Orhan'ı nasıl engelleyebiliriz diye getiriyorsunuz. İşte aramızdaki fark bu. Ben başbakan getirdim, ırlamaz vadisini, hastaneyi, okulu, fakülteyi açtırdım. Ama siz ne yapıyorsunuz? Acaba Serhat Orhan’ın önünü nasıl kesebilirsiniz diye hesap yapıyorsunuz. Ama hesabı bu millet kesecek size. Pazar günü bu millet size hesap kesecek, bir daha da ayağa kalkamayacaksınız. Biz her gün daha da kalabalıklaştıkça, meydanlara ve caddelere sığmadıkça bizi engellemeye çalışıyorlar. Selvilitepe mahallesine bir yürüyüş yaptık, dillere destan. Binlerle yürüdük. Bizim bu gücümüzü gördüler ve korktular. Hemen bunu engellemek için yürüyüşleri keselim dediler. Kesseniz ne olur? Al işte bugün yine binlerce Serhat Orhan sevdalısı, binlerce Yeniden Refah Sevdalısı burada meydanlarda. Siz ne yaparsanız yapın, bizi nasıl engellemeye çalışırsanız çalın asla engellemeyeceksiniz. Manisa'dan, Kemalpaşa'dan, Salihli'den arabalar getirseniz, insanlar getirseniz hikaye. Kimi getirirseniz getirin, ne kadar taşıma insan getirseniz nafile bu millet kararını vermiş, 31 Mart sabahını bekliyor. 31 Mart bizim düğün günümüz, bizim bayramımız”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “BİZ BU MİLLETE EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELİYORUZ”
Turgutlu halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını, halkın hizmetkarı olmak için çalıştıklarını belirten Mustafa Serhat Orhan “Bakın şimdi her yerde efendilik kazanacak diyorlar. Biz hiç kavgada olmadık. Hep barışta olduk. Biz bu millete efendilik yapmaya değil, biz bu millete hizmetkar olmaya geldik.  10 yıllık hizmetimizde hep hizmetkar olduk. Efendiliği bırakın onlar yapsın. Ben efendilikte yokum. Ben hizmetkarlıkta varım. Ben bu millete hizmetkar olmaya geldim diyorum. Efendilik kazanılacak diyorlar, ondan sonra dün akşam bekçi kardeşlerime saldırıp hakaret ediyorlar, nerede bu efendilik? Efendilik kazanacak diyorlar. Ondan sonra çıkıp kayınpederi bir aşçı kardeşimizin dükkanına gidecek, siz seçimi kaybetmemiz için sabotaj yapacaksınız. Bizi provoke edeceksiniz biz bunun hesabını size seçimden sonra göreceğiz diyor. Sevgili Yunus kardeşim, sen önce git halıcı dükkanında 3-5 tane sigortalı çalıştır. Ondan sonra dön bin 300 sigortalı çalışan Belediyenin nasıl yönetileceğini bir oku, öğren. 5 sene sonranın planını yaparsın. Ama bu millet sana bugün o desteği vermeyecek. 31 Mart'ta burada yazıyorum. Bunu Serhat Orhan demişti dersiniz. Üçüncü parti şu anda yarım MHP”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “PAZARCIDAN PARASINI ALIP, PAZARYERİ YAPTIK DİYORLAR”
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Cuma pazarını yaptık sözleriyle ilgili olarak açıklamada bulunan Mustafa Serhat Orhan “Sevgili dostlar Turgutlu'ya bir çivi çakmayanlar, Turgutlu'ya hizmet etmeyenler, Turgutlu'da düğün salonunu bozup kreş yapanlar, Camiönü’ne bir taziye evini çok görenler, yıkılan okulların yerlerine bir tane okul yapamayanlar var. Bizim dönemimizde  20 tane okul yapıldı, fakülte yapıldı, meslek yüksek okulu yapıldı. Benim dönemimde Çukurbahçe'de pazar yerini istimlak ettik. Görev süremiz yetmedi. Aradan 10 sene geçti. Belediye başkanımız cuma pazarının olduğu yeri bazı tezgah sahipleri pazarcılarımızdan 150 bin, 250 elli bin lira olarak para aldı, pazar yerini yaptı. Yani Turgutlu Belediyesi'nden hiçbir katkı koymadan, pazarcı esnafımın sırtına binerek pazar yeri yaptı. Olsun yaptıya buna da şükür” 

MUSTAFA SERHAT ORHAN “BANA CEVAP VERMİYORSUN, BARİ TANER KESTANECİ’YE CEVAP VER”
Turgutluspor eski kulüp başkanlarından Taner Kestaneci’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ilgili olarak Çetin Akın’ı cevap vermeye davet eden Mustafa Serhat Orhan “İlk meclis toplantımızda Çetin Akın dönemi onaylanmayacak. Buradan açıklıyorum. Şimdi Çetin Akın’da bir telaş var, Çetin Akın’da bir stres var. Turgutluspor’da çevirdiği dolaplar, Turgutlu Belediyesi'nde çevirdiği dolaplar, bunların hepsi bir bir ortaya çıkacak. Bugün evden çıkıp, buraya gelirken eski Turgutluspor Başkanı Taner Kestaneci’nin kendi sosyal medya sayfasında paylaştığı şeyler yenilir, yutulur gibi değil. Taner Kastaneci’nin bu ithamlarına sayın Çetin Akın'ın cevap vermesi lazım. Bakın bugüne kadar benim iddialarımla ilgili hiçbir cevap vermedi, veremiyor. Bugün paylaşımlar, yenilir, yutulur gibi değil. Bunların cevabını vermesi lazım. Turgutluspor'u rant kapısı haline getirmişler. Turgutluspor'u kendilerine para aktarma istasyonu haline getirmişler. Bununla ilgili eski kulüp başkanının belgelerle, dekontlarla iddiaları var. Bunlara cevap vermesi lazım. Turgutlu kamuoyu, Turgutlu sporseverler ve Turgutlu halkı bunun cevabını bekliyor”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “SOSYAL YARDIMLAŞMADAN GÖNDERİLEN YARDIMLARI, KENDİLERİ GÖNDERMİŞ GİBİ ARIYORLAR”
Turgutlu Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin 500’er lira para gönderildiğini, vatandaşların kimliği belirsiz kişiler tarafından aranıp, MHP’li adaylar Cengiz Ergün ve Yunus Oğan’dan bu paranın gönderildiğini yönünde söylemlerin olduğunu belirten Mustafa Serhat Orhan “Yarım MHP'de de ayrı bir sıkıntı var. Onların ayak bağı olmuş AK Parti, sosyal yardımlaşma fonundan bin 200 aileye 2 bin 500 lira para aktardılar. Şimdi vatandaşların telefonları çalıyor ve hesabınıza 2 bin 500 lira aktarıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Turgutlu belediye başkan adayımız Yunus Oğan'ın selam var. Güle güle harcayın. Sizlerin oyunuzu bekliyoruz’ diyorlar. Bu kadar ayağa düşürdünüz siyaseti. Bu kadar aciziyete düştünüz. Bu millet o paralarının senin büyükşehir belediyesinden, yarım MHP'den gelmediğini devletin 2024 bütçesiyle gönderilen bir para olduğunu çok iyi biliyorlar. Size buradan oy çıkmaz kardeşim. Siz buradan ekmek çıkartamazsınız. Neden mi? Mustafa Kemal Mahallesi'nde, Atatürk Mahallesi'nde, İstasyonaltı, Albayrak mahallesinde yoksunuz gitmiyorsunuz. Siz bitmişsiniz, bitmiş. Bu memleket sizi bir daha iktidara getirmeyecekler.  Siz bana ne kadar saldırırsanız saldırın, siz bana ne kadar iftira atarsanız atın size buradan ekmek çıkartamayacaksınız”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “SEÇİMİ KAYBETTİKLERİNİ ANLADILAR, İFTİRALAR ATIYORLAR”
Seçim çalışmaları kapsamında bugüne kadar 5 milyon 500 bin lira harcadığını belirten Mustafa Serhat Orhan “Şimdi bize heryerden iftira atıyorlar. Neymiş, Çetin Akın 3 - 5 milyon lira, Yunus Oğan, meclis üyelerinden para toplamış 3-5 milyon harcamış, ama Serhat Orhan 50 milyon lira harcamış. Benim seçim harcamalarını yaptığım sırada sen benim yanımda mıydın? Benim ne kadar harcadığımı bileceksin.  Neymiş efendim?  Türkiye'nin en büyük inşaat firması satmışım arsalarımı. Fabrikamın bulunduğu yeri ve civarını konut alanına açacakmış, Serhat Orhan.  Yazıklar olsun size yazıklar. Bir kere orası sanayi bölgesi. O alanın konuta açılma ihtimali yok. Turgutlu'da Ankara asfaltının altında bir tane konut projesi yok. Bir tane konut inşaatı yok. Turgutlu Ergenekon Mahallesi'ne doğru yapılıyor, konutlaşma. Ama bunların yaptığı tek şey algıyla acaba bu milletin aklını çevirebilir miyiz? Seçim bitti kardeşim. Seçim yarım MHP'den gitti. CHP'den de gitti. Bana iftira atanlara cami önünden sesleniyorum bugüne kadar bütün seçim harcamalarım eşim Türkan hanım takip ediyor. Bütün harcamaları o yapıyor.  Şehir meclisi üyelerimde bütçesi ve gücü nispetinde destek veriyor. Bugüne kadar harcadığın para 5 buçuk milyon lira. Bakın bunu burada açıkça söylüyorum. Çıkın Atatürk Bulvarı'na, çıkın Turgutlu'nun değişik sokaklarına. Afişi, raketi en az olan belediye başkanlarından bir tanesiyim”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “ÖZGÜR ÖZEL, GÜCÜN YETİYORSA FERDİ ZEYREK’E KAZANDIR, BURASI KAYBETTİ”
Seçim çalışmaları kapsamında Turgutlu’ya gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenen Mustafa Serhat Orhan “Çetin Akın, şimdi Serhat Orhan’a kaybettiğini, seçimin gittiğini anladı. Önce Ferdi Zeyrek’i getirdi. Ondan umduğunu bulamadı, yalvardı, yakardı. Şimdi de CHP Genel Başkanı'nı getiriyorlar. CHP'nin genel başkanına miting yaptırıyorlar. Özgür Özel sana bir şey söyleyeyim. Gücün yetiyorsa, git Ferdi Zeyrek'e kazandır önce. Zaten burası kayıptır. Buradan sana ekmek çıkmaz. Türkiye'de 81 tane il var, binin üzerinde ilçe var. İşini gücünü bırakmışlar. Turgutlu'yla uğraşıyorlar.  Rahat olun, emin olun herkes Serhat Orhan diyor”