Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Konvoy eşliğinde Acarlar Mahallesi Göçmen Kahvelerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Serhat Orhan, “Her geçen gün çığ gibi büyüyoruz” dedi.
Göçmen kahveleri ziyaretinde açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, 2004-2014 yılları arasında yaptığı hizmet ve projeleri anlatırken, tek referansının yaptığı hizmetler olduğunu belirtti.
ORHAN “YENİLECEKSİNİZ”
Orhan “Her geçen gün binlerle yürüyoruz. Bundan sonra her türlü tahriki bize yapacaklar. Sizden rica ediyorum bu tahriklere gelmeyin.
Biz bu devletin bütünlüğüne her zaman saygı gösteriyoruz. Bundan bir kaç gün önce traktörle yaptığımız konvoyun devamı niteliğinde bu sefer at, deve ve fayton la konvoy yapmak istedik. Bizim burada ki amacımız geleneğimizi sürdürmekti. Maalesef emniyet ekiplerimiz gelen talimat gereği konvoyda ki arkadaşlarımıza gbt ve kimlik sorgulaması yapmışlar. Bu konuyla ilgili burdan sadece şunu söylemek istiyorum. YENİLECEKSİNİZ!
Siz Turgutlu'da yenildikten sonra Ankara'da yenilenecek. Ankara, Turgutlu'da halkın istediğinin seçildiği görecek. Biz herkesi kucaklamaya geliyoruz. Benim tek referansım yaptığım hizmetler. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.
Mevcut belediye bizim isteklerimizi ödenek yok diyerek yapmıyor diye bana sosyal medyadan hergün mesajlar geliyor.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin bizim zamanımızda sadece Demirci de fakültesi vardı. Biz Turgutlu'ya uygun uygun bir fakülte verin biz de bunu hayırseverlerimizin desteğiyle Turgultumuza kazandıralım dedik. O dönemde ki siyasi arkadaşlarım ateşle oynuyorsun fakülte yapmak kolay mı dediler.
Ben, Turgutlu'da oturmayan ama Turgutlu'yu seven hayırseverimiz Hasan Ferdi Beyefedinin desteğiyle 10 ayda fakültesinin insaatını bitirdim. Şimdi orada ki öğrenim gören öğrenciler, bana el sallıyor “dedi.
ORHAN “BEN BUNLARI YAPTIĞIM HİZMETLERLE EZECEĞİM”
Orhan “Acarlar mahallesinde önceden içinde mescidi olan bir garaj vardı. Garajı yıktırıp yerine yine bir hayırseverimiz vasıtasıyla bir camii yaptırdım. O caminin cemaati caminin boya, badana işlemleri için belediye ye talep te bulunuyor. Bu talep ödenek olmadığı gerekçesiyle geri çevriliyor.
Aynı belediye 29 ekimde bir sanatçı için 2 milyon 880 bin TL para veriyor. 2023 yılında bilboard ve diğer reklamlar için 7 milyon 300 bin TL harcama yapıyor.
Burdan belediye başkanına sesleniyorum. 2023 yılında reklam harcamaları için 7 milyon 300 bin TL fatura kestirdin mi ? Konaklama harcamaları hariç bir sanatçıya ve organizasyon firmasına 2 milyon 880 bin TL para verdin mi ? “dedi
ORHAN “CHP VE MHP İÇİN TURGUTLU'DA SEÇİM BİTMİŞTİR”
Orhan “Kendi yaptırdıkları anketlerde bile biz önde gittiğimiz için bunu açıklayamıyorlar, biz haberleri Manisa üzerinden alıyoruz. Turgutlu'da, CHP ve MHP için seçim bitmiştir! Geçmiş Olsun! “
Bizim belediye başkanlığı yaptığımız dönemde hiç bir zaman şaibe olmadı 2014-2024 yılları arasında iki farklı parti yönetime geçti, bizle ilgili herhangi bir şaibe olsaydı dosyayı ortaya koyarlardı. Son günlerde Turgutlu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ayrı ayrı erzak dağıtımı yapıyor. Size dağıtılan erzak paketleri, ananızın ak sütü gibi helaldir, güzelce yiyin için arkalarından da bir güzel Fatiha okuyun “dedi.
ORHAN “HALK SERHAT ORHAN’IN YANINDA”
Orhan “Manisa'da halkta karşılığı olmayan belediye başkanı gittiği her yerde büyük tepkiyle karşılanıyor. Hiç merak etmeyin 31 Mart'ta hem Turgutlu'da hem Manisa Büyükşehir belediyesinde yeni bir çığır açılacak.
Siz ne kadar belediye ve MASKİ personellerini mitinglerinize götürseniz de halk kararını vermiş. Ülkü ocakları milli ve manevi eğitimin yapıldığı yerdir. Sen burada ki eğitim gören çocukları kullanarak miting yaparsan büyük vebalini alırsın. Yarın bir gün o çocukların annesi babası bile size oy vermeyecek.
Belediye Başkanı diyor ki hayvan pazarının projesi ve ödeneği hazırdı. İhalesi yapılmak üzereydi ama projeyi yetiştiremedik. Ya buna harbiden kargalar güler. Sen 5 sene yan gel yat sonra vatandaştan oy bekle. Bu halk seni seçimlerde süpürüp atacak.
Biz projelerimizde önce insanımızı düşünüp, insanımıza yatırım yapıyoruz. Binalar geç yapılsın. Siz Serhat Orhan'ı seçtiğiniz zaman bunların hepsine sarı kart vermiş olacaksınız. Zaten Turgutlu halkı, 2004-2014 yılları arasında Turgutlu'yu Egenin Yükselen Yıldızı yapan Serhat Orhan'a oyumu vereceğim diyerek kafasında işi bitirmiş. Halk Serhat Orhan’ın yanında. Az kaldı Turgutlu'da 1 Nisan'dan sonra güneş farklı doğacak. Sizlere hizmet için sabırsızlıkla bekliyorum “dedi.
-Haber:Burak Pehlivan
MUSTAFA SERHAT ORHAN "BİZ TURGUTLU'YA AŞIĞIZ"
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Yayınlanma :
2 Mart 2024 11:05
Güncelleme
: 2 Mart 2024 11:05

