Yayınlanma :
24 Aralık 2022 14:57
Güncelleme
: 24 Aralık 2022 14:57


MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bildirimiyle gerçekleşen atama sonrası açıklama yapan Tosune; “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.
Kutsal davamızın şanlı bayrağını taşıma onurunu bize layık gören Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar, samimiyetle partimize hizmet etmiş tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum.
Şehitlerimizin emaneti, kutlu dergâh Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bulunmak, tanımı ne olursa olsun görev almak, bizler için onurdur gururdur. Bugün, Bismillah deyip, teslim aldığımız bayrağı yere düşürmeden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın izniyle götüreceğiz.
Milliyetçi Hareket Partisi, şahsi ikbal kaygısıyla değil, millî istikbal ve istiklal bilinciyle bir araya gelen milyonların partisidir. Bu nedenle, şahsını davamızın önüne çıkaranlarla değil, davasını önde tutanlarla birlikte sonuna kadar yürüyeceğiz.
Bir olacağız, diri olacağız, Fitneye fırsat vermeyeceğiz, El ele, omuz omuza, sımsıkı kenetleneceğiz.
Bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışacağız. Cenab-ı Allah’ın izniyle başaracağız.
Milliyetçi Ülkücü Hareketin gür sesini Şehzadeler Şehrimiz Manisa’mızdan haykıracağız.
Milliyetçi Ülkücü Hareketin her bir ferdini ve bütün Manisalı hemşehrilerimi bu kutlu yolda bizlerle birlikte yürüyerek bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya davet ediyorum.
Bizler biliyor ve inanıyoruz ki Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâm aslında bir imtihandır. Rabbim bizlere bunun şuuruyla davamıza hizmet etmeyi, imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etisin.
Bu vesileyle, kurucu genel başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş Beyi, yolbaşçılarımız ülkücü şehitlerimizi, davamızı hayatının merkezine alarak mücadele etmiş tüm ülküdaşlarımızı ve yol arkadaşlığı kader ortaklığı yaptığımız, ülkücü tavrı, dik duruşuyla davamızın Manisa’daki değerlerinden merhum Murat Öner Başkanımızı rahmetle, minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Şerefli bayrağımızın taşıyıcısı, kutlu davamazın bekçileri olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde, ülke ve ülkü sevdalısı mensuplarımızla “2023 Lider Ülke Türkiye” mefkûresi doğrultusunda gece gündüz çalışacağız.” Dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: