• Reklam
  • Reklam
Reklam

MANİSA SINIRLARI İÇERİSİNDE MASKE TAKMAK ZORUNLU

MANİSA SINIRLARI İÇERİSİNDE MASKE TAKMAK ZORUNLU

MANİSA SINIRLARI İÇERİSİNDE MASKE TAKMAK ZORUNLU
Editor: Turgutlu Manşet
03 Temmuz 2020 - 23:52

Manisa Valiliğinden yapılan son dakika açıklamasında 4 Temmuz Cumartesi günü itibariyle Manisa il geneli, tüm ilçeler de dahil maske takmak zorunlu hale getirildi.
Yapılan açıklamada, Manisa genelinde virüsün yayılmasında olumlu bir gelişme yaşanmamasından dolayı bu kararın alındığı belirtildi.
Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlimiz Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 14.05.2020 tarihli ve 2020/48 sayılı kararı ile İlimizin belirli bölgeleri için maske takma zorunluğu getirilmişti. Ancak virüsün yayılım hızında olumlu bir değişiklik yaşanmaması nedeniyle ilimiz genelinde 04.07.2020 tarihi ve saat: 00.01 itibariyle ağız ve burun kısmının tam kapatılacak şekilde maske takma zorunluluğunun getirilmesine, sosyal mesafe kuralına uygun olarak hareket edilmesine karar verilmiştir.
Alınan karar gereği, arazide operasyonel faaliyet gösteren kolluk kuvvetleri, arama tarama faaliyetleri yürüten askeri ve kolluk personeli, tarım ve inşaat ile ilgili faaliyetlerde bulunanların istisna kapsamında sayılacak.