• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

MANİSA ÇİÇEK FESTİVALİ BAŞLADI

Manisa’da ilk defa düzenlenen Çiçek Festivali Fuar Merkezi’nde Manisalıların ziyaretine açıldı.

MANİSA ÇİÇEK FESTİVALİ BAŞLADI

Manisa’da ilk defa düzenlenen Çiçek Festivali Fuar Merkezi’nde Manisalıların ziyaretine açıldı.

MANİSA ÇİÇEK FESTİVALİ BAŞLADI
Editor: Turgutlu Manşet
16 Mayıs 2019 - 12:38

Manisa’da ilk defa düzenlenen Çiçek Festivali Fuar Merkezi’nde Manisalıların ziyaretine açıldı. Türkiye’nin dört bir yanından getirilen binlerce çiçek, fide ve fidan fuara özel uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Festival 19 Mayıs Pazar gününe kadar 12.00-24.00 saatleri arasında gezilebilecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde düzenlenen Çiçek Festivali’nde binlerce çiçek çeşidi, fide ve fidan Manisalıların ayağına geldi.  Manisa’da ilki yapılan festivali Mesir, Tarım ve Kitap fuarlarının düzenleyicisi olan SNS Fuarcılık üstlendi.  
Ege Bölgesi’nin en güçlü tarım kenti olan Manisa’da Çiçek Festivali uzun süredir bekleniyordu. Fide, fidan çeşitlerinin de yer aldığı festivalde binlerce çeşit çiçek stantları süsledi. Fuar Merkezi ise çiçek kokularıyla farklı bir havaya büründü.
19 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak festivale, Manisalılar ilk günden büyük ilgi gösterdi. 
Binlerce çeşit çiçek türü, fidan ve fideyi bir arada bulma ve seçme şansı yakalayan vatandaşlar, fuarın her yıl geleneksel olarak düzenlenmesini istedi.
SNS Fuarcılık Genel Müdürü Didem Simsaroğlu, bu yıl hiçbir destek almadan başlattıkları Çiçek Festivali’ni önümüzdeki yıl ilgili kurumların da desteğiyle daha da büyüterek devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ermiş, Manisa’da ilk defa yapılan Çiçek Festivali’nin bölgedeki en büyük festivallerden biri haline geleceğini inandığını sözlerini ekledi.   
19 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek olan festivalin kapıları Ramazan ayına özel gece saat 24.00’a kadar açık kalacak.