• Reklam
  • Reklam
Reklam

KORONAVİRÜSE KARŞI TERMİNALLERDE SIKI ÖNLEM

KORONAVİRÜSE KARŞI TERMİNALLERDE SIKI ÖNLEM

KORONAVİRÜSE KARŞI TERMİNALLERDE SIKI ÖNLEM
Editor: Turgutlu Manşet
03 Haziran 2020 - 12:10

Yeniden otobüs seferlerine başlayan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi gerekli önlemleri aldı.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Burak Aslay da, kent merkezindeki Şehirlerarası Otobüs Terminalini ziyaret ederek, alınan tedbirleri inceledi. 
Korona virüs tedbirleri kapsamında Manisa ile birlikte 14 şehirde uygulanan şehre giriş-çıkış kısıtlaması, açıklanan normalleşme kararlarıyla birlikte 1 Haziran tarihi itibariyle sona erdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi de, normalleşme süreciyle birlikte yeniden otobüs seferlerine başlayan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi gerekli tedbirleri aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Burak Aslay da, Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Gökhan Kiriş ve ilgili şube müdürleri ile birlikte Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminaline giderek alınan tedbirleri inceledi.
“Her şey vatandaşımızın sağlığı için”
Vatandaşların sağlıklı bir şekilde seyahat edebilmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan tedbirler hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Burak Aslay, “Terminale girişte vatandaşlarımızın ateşini ölçerek giriş yapmasını sağlıyoruz. Oturma düzenlerimiz bir boş, bir dolu şekilde yapılıyor. Bilet gişelerimizde sosyal mesafeyi koruyarak satış yapılıyor. Bunun yanı sıra terminale maskesiz giriş yapılmıyor. Öte yandan terminal alanında ve terminaldeki işletmelerde sık sık dezenfekte uygulaması yapılıyor. Bu süreçte terminalde yer alan işletmelerin de hükümetimizin belirlediği kararları uygulaması yönünde denetimde bulunuluyor. Her şey vatandaşımızın sağlığı için. Geçilen normalleşme sürecinde vatandaşlarımızın hükümetimizin belirlediği kurallara uymasını rica ediyorum” ifadelerinde bulundu.