Yayınlanma :
2 Eylül 2020 12:27
Güncelleme
: 2 Eylül 2020 12:27


Turgutlu'dan Kıbrıs’a tatil için giden Doktor Oktay Durmuş ve ailesi havaalanında teste tabi tutuldu. Testi pozitif çıkan Oktay Durmuş’un eşinin testi negatif çıktı ve Türkiye’ye gönderildi. Doktor Oktay Durmuş ise Kıbrıs’ta Lefkoşe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Doktor Oktay Durmuş’un eşi ve yakınları tedavinin Türkiye’de devam etmesi için sosyal medyada kampanya başlattı. Bir çok isim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı etiketleyerek Oktay Durmuş’un, Türkiye’ye getirilmesini ve tedavisinin burada devam etmesini talep ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: